Skandál ve Žluté tlapě

| Vydáno:

Jsi ve Žluté tlapě, zpoza pultu tě pozoruje stará úřednice, která vybírá a posílá zájemce na brigádní činnost. Pokud jsou šikovní, mohou si vydělat slušný peníz. Zdá se, že tato věta již neplatí. Agentura Žlutá tlapa se v poslední době uchýlila k poněkud podivným praktikám.

Jistě se vám již někdy stalo, že jste nějakou tu vybranou práci zkazili, a tudíž jste museli agentuře zaplatit pokutu. V pořádku. Odhlédněme nyní od toho, že tato pokuta bývá často vyšší než průměrný výdělek v agentuře. Stalo se vám už někdy, aby vás pracovníci agentury z neschopnosti obviňovali a následně pokutovali ve třech z pěti případů a to téměř po sobě jdoucích? Že ne? Pak tedy vězte, že mě ano.

Původně jsem neměla v úmyslu tuto skutečnost nijak rozmazávat, avšak po dnešku jsem usoudila, že již nemohu déle mlčet a rozhodla jsem se o těchto podivných praktikách informovat i vás.

Že nejsem jediná, koho agentura v posledních dvou dnech, resp. několika hodinách (šla jsem pracovat již brzy ráno) okradla, dokazuje i výpis na nástěnce v kanceláři agentury, kdy v tom kratičkém seznamu jsou další dva stejně postižení jedinci.

Proč se Agentura Žlutá tlapa k takovýmto hanebným praktikám uchyluje, se mi zatím nepodařilo zjistit. Je však vysoce pravděpodobné, že se dostala do finanční tísně a rozhodla se řešit ji tak jako mnoho mudlovských podniků, okrádáním nebohých a chudých obyvatel hradu. Zřejmě už jí na vlastní pověsti a naší loajalitě nezáleží zdaleka tak jako dřív.
Vyjádření odpovědné osoby k této kauze se zřejmě také nedočkáme. Když jsem se totiž u ředitele agentury snažila domoci vysvětlení, proč mi byla opět udělena pokuta, práskl mi dveřmi před nosem.

Myslím, že bychom si takovéto zacházení rozhodně neměli nechat líbit. Možná se v kouzelnickém světěm podobně jako v tom mudlovském rozhostila nějaká ekonomická či jiná krize. Jenže to ještě neznamená, že s námi bude zacházeno jako s kusem hadru a naše práce bude haněna nějakými byrokratickými úředníčky ze Žluté tlapy.

Nenechme si všechno líbit a vytáhněme do boje za naše svrčky!!

Komentáře

  1. – Musím s tebou naprosto souhlasit. Za poslední měsíc jsem v Agentury nevytlačila víc jak dva svrčky.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *