Rozhovor s Miss Škrkna aneb Za krásu a šarm vděčím špagetám!

| Vydáno:

Je živelná a temperamentní, noblesní i tajemná! Letošní nositelka titulu Miss Škrkna s poetickým jménem Číslo 405 zaujala porotu především svou mrštností a inteligencí, šarmem a v neposlední řadě samozřejmě také krásou.

BO: Gratuluji vám k výhře, je to pro vás bezesporu velká pocta! Mohla byste čtenářům Denního věštce prozradit, co musí běžná škrkna udělat, aby se stala nositelkou takto prestižního titulu?

Škrkna: …

BO: Oh, jistě, budeme to považovat za tajemství. Jak vidím, jste krásně útlá, jak to děláte? Na tom svém talíři bych vás skoro přehlédla! Co obvykle jíte, že vypadáte jako špagety?

Škrkna: špagety?
Škrkna: špagety?
Škrkna: špagety?
Škrkna: špagety?

BO: Špagety? Tak to je potom opravdu skvělý recept pro krásné tělo! To si dám tedy ještě jeden talíř. Správně, člověk by pro sebe měl občas něco dělat! A škrkna tedy zjevně asi taky… Svěřte se mi, byl titul Miss vaším celoživotním snem, nebo jste zkrátka jen „šla okolo ve chvíli castingu“?

Škrkna: ….


Jak na šifru č. 2: Koukejte po okrajích.


BO: Jé, vy modráte rozpaky? To nemusíte, promiňte, omlouvám se. Dovolte mi prosím ještě jednu otázku, než mi vyklouznete. Co hodláte nyní dělat? Hodláte změnit svůj život, vrhnout se do modelingu, případně hodláte cestovat a podporovat chudé škrkny v Africe? Svěřte mi alespoň něco z vašich plánů pro budoucnost.

Škrkna: Spojení se serverem nelze vytvořit!

Až za celé čtyři hodiny a patnáct minut se redaktorce opět podařilo navázat spojení s okolním světem. V té době byla již škrkna Číslo 405 mimo hranice školních pozemků a zjevně se tedy rozhodla naplnit své životní poslání, ať již bylo jakékoliv…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *