Dostalo počasí zásah omračovacím kouzlem?

| Vydáno:

Jak si jistě mnozí z vás všimli, letošní počasí se chová, jakoby dostalo zásah omračovacím kouzlem. Minulý rok touto dobou už sněžilo, zatímco letos stále svítí sluníčko a raraši jsou ve svém živlu. A přemýšleli jste proč? Setkala jsem se s jistými informacemi, které mě utvrzují v tom, že za to mohou buď mudlové, nebo dokonce nově objevená rostlina!

Podle výzkumů ministerstva by teplé podzimní počasí mohlo mít na svědomí tzv. globální oteplování způsobené mudly. Ti totiž kvůli svým penězům ničí stromy, což způsobuje oteplování po celém světě! Kdy budou mít dost? Ministr kouzel bohužel odmítá celou záležitost řešit. Jako důvod na můj dotaz uvedl, že není v jeho moci ovlivnit postoj mudlovských předsedů vlád a nemá tudíž žádnou kontrolu nad chováním mudlů.

Dalším důvodem, na který poukazují tentokrát vědci, by mohla být přítomnost tzv. kaktusniček, které objevil Dramobil Blátošláp. „Kaktusničky jsou velice zákeřné rostliny,“ uvádí Blátošláp, „vysílají do nebe zatím blíže neidentifikované kouzlo, které způsobuje, že se mraky rozplynou do všech koutů nebes a na nás svítí slunce. Zatím vše řešíme a jsem si jist, že se nám nakonec povede kaktusničky zkrotit.

Ať je pravda jakákoliv, je jasné, že sněhu se v nejbližší době nedočkáme.

Autor článku: Laura Ginx Dragons

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *