Odhalení kouzel

| Vydáno:

Už je to tak, dnes v ranních hodinách došlo k poodhalení tajemství kouzelníků! Mudlové zatím nic netuší, ale jak dlouho se situace udrží, je otázka…

Jaký byl můj šok, když jsem dnes ráno pustil mudlovskou televizi a uviděl jsem v ní kachničku pana ředitele! Sice byla obklopená maskovacím kouzlem, ale to bylo buď porouchané, nebo přímo špatně vyčarované. Po Vltavě se tam totiž plavila ne jedna gumová kachnička, ale stovky a tisíce. A tamější mudlovští rybáři tyto kachničky lovili. Pro koho je lovili, netuším, ale radovali se, že budou moct volat zdarma (jako kdyby se za to platilo!) a že budou moct posílat zdarma „esemesky“ (asi nějaká nová technologie).

Řeka Vltava byla tímto hejnem kachniček úplně zahlcena. Všude, kam jste dohlédli, byla vidět žlutá barva. Doufejme, že než dojde k nápravě, nechytí někdo opravdovou kachničku. Už takto je to dost velký problém.

Věřme společně, že se na místo dostaví kouzelníci z Ministerstva kouzel a že zabrání dalšímu a většímu prozrazení kouzelnické komunity. Zejména by se potom měl ovšem o situaci zajímat pan ředitel – je to přeci jen jeho kachnička.

Informace o shlédnutí:
> Televize Prima > Reklama na O2 > Někdy kolem 8:50

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *