Sedmiboj 2018: 6. praktický úkol

| Vydáno:
Pomalu se blížíme do finále. Naši sedmiborci za sebou mají již šest praktických úkolů. Některé pro ně byly obtížné, s jinými si poradili levou zadní. Jak přesně si poradili s předposledním praktickým úkolem, na to se právě teď podíváme!

Pro každého nesedmibojaře bylo vzrušující, když povzbuzoval svého favorita při zdolávání arény. Tentokrát však úvodních pár řádků k úkolu bylo zahaleno dokonalou mlhou tajemství a my se tak můžeme pouze domnívat, co přesně sedmiborci museli překonat.

Podle komentátora, který nám jejich postup v aréně hlásil, víme, že je čekalo několik úkolů a většinou šlo nejspíš o logické hádanky. Inu, nechme se překvapit, co nás čeká a pojďme se podívat na jednotlivé výkony.

První statečnou byla mrzimorská sedmiborkyně Sherly WildDragon-CumberBee, která se rozhodla nezahálet a s úkolem se poprat co nejdřív. Fanoušci ji na tribunách hlasitě povzbuzovali a oproti minulým kolům, která trvala i hodiny, bylo tentokrát za půl hodinky dobojováno. Sherly opustila arénu s úsměvem na rtech a s vědomím, že úspěšně ukončila první část.

Nedlouho po Sherly se do arény vypravila i druhá mrzimorská sedmibojařka, Eivli SSelene. Ani ona se s úkolem nijak nepárala a za hlasitého povzbuzování fanoušků bylo za necelou půlhodinku dobojováno. Eivli odsunula svou spolubojovnici na druhé místo a alespoň na chvíli se mohla těšit z místa prvního.

Ani jsme se nestačili pořádně rozkoukat a aréna se opět zaplnila nejen nadšenými diváky, ale také sedmibojaři. Najednou se do arény nahrnula celá zmijozelská trojka a fanoušci tak povzbuzovali o to hlasitěji. Jako první z arény nadšeně vyběhla Narcisse Cinerea, která se rozhodla neupustit od svých tradic a opět se usadila na prvním místě. Nutno podotknout, že na něm sedí doteď… Jestlipak alespoň v posledním kole dá šanci někomu jinému?

Na zbytek zmijozelského týmu jsme si ale museli chvilku počkat. Po tři čtvrtě hodince aréna za nadšeného jásotu vyplivla Zpytlehněva Zďáblíkova. Co záleželo na čase? Úkol měl úspěšně za sebou a mohl se vrhnout do kreativní části. Nedlouho po něm se z arény vrátila také poslední zmijozelská sedmiborkyně Astoria von Pens. I ona se se svým úkolem poprala statečně a měla od praktické části pokoj.

Poslední sedmiborec, který ještě toho dne pokořil arénu, byla nebelvírská sedmibojařka Emma Ellie Lewis. Také ona se s úkolem poprala po nebelvírsku, tedy statečně, a za nadšeného povzbuzování fanoušků svůj úkol zdárně dokončila.

Následujícího dne hned ráno aréna přivítala první zástupkyni havraspáru, Elisu de Lunne. U ní se zdálo, že útočí na první místo, nakonec však byla o maličko pomalejší a usadila se tak na stříbrném trůnu. Její rychlost byla ale ohromující, zvlášť tak brzy po ránu!

Druhá zástupkyně havraspáru, Annie Reprobrate, se do arény vydala až pozdě odpoledne, aby se i ona pokusila zaútočit na první místo, nakonec se však nezadařilo. I Annie si však odnesla velice slušné umístění a předně úlevu ze splněného úkolu. Což dokázali i fanoušci.

Krátce na to jsme v aréně zaznamenali druhou Annie, tentokrát Annie Wise. Červená střela se zdála být životně nebezpečná pro dosud kralující Narcisse, nakonec se však jen velice těsně nestalo. Annie se usadila na druhém místě a už před sebe nikoho nepustila.

Další dva dny jsme si museli počkat na posledního sedmibojaře, Lilian Isabellu Rorrs. I ona si ale přišla úkol splnit a ze začátku se zdálo, že z toho bude jasné první místo. Pak však přišly drobné problémy a první místo se nekonalo. Úkol ale zvládla statečně a se ctí a to si, dle fandění, mysleli i fanoušci.

6. praktický úkol dopadl následovně:
1. Narcisse Cinerea, 00:17:30
2. Annie Wise, 00:18:40
3. Elisa de Lunne, 00:21:56
4. Eivli SSelene, 00:22:02
5. Annie Reprobate, 00:25:39
6. Sherly WildDragon-CumberBee, 00:26:36
7. Emma Ellie Lewis, 00:42:16
8. Lilian Isabella Rorrs, 00:45:36
9. Zpytlehněv Zďáblíkov, 00:48:06
10. Astoria von Pens, 00:52:15

Takový je tedy stav v 6. praktickém úkolu. Každý jeden sedmiborec se s úkolem popasoval nejlépe jak dokázal a my jim všem přejeme pevné nervy do kola kreativního a také do konce sedmiboje. Moc už nezbývá, tak do toho!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *