3x a dost?

| Vydáno:


J Jak Vás již Denní věštec informoval v článku Jednou Hot a jednou Čihů, nezačal tento školní rok pro profesorku Čihůlkovou ze školy Čar a kouzel Hogwarts.czechzone nejlépe. Studenti ještě nestihli ani zasednout do svých lavic, když byla profesorka Čihůlková vyhozena ze sborovny. Vyhodila ji sama inspektorka výuky, která se svůj čin snažila maskovat jako omyl, kdy chtěla naopak své podřízené zvýšit plat. Toto vysvětlení je však nedůvěryhodné i samo o sobě, natož pak ve světle dalších událostí. Sotva profesorka Čihůlková do zamčené sborovny vlezla oknem, byla chycena za límec a vyhozena znovu. K tomuto opětovnému vyhazovu se inspektorka výuky nehlásí vůbec a patrně to bude i pravda. Oslovili jsme jinou profesorku (jejíž jméno je redakci známo, přála si však zůstat v anonymitě, čemuž Laskavě vyhovíme), která nám potvrdila, že druhé vyhození profesorky Čihůlkové z řad pedagogického sboru má na svědomí přímo pan ředitel Elénére.
Tímto však trampoty nebohé profesorky neskončily. Jak Vás minulý týden ohnivé pero informovalo (článek Pohroma na Příčné), profesorka Čihůlková byla vyhozena i z Příčné ulice. Exkluzivně pro Vás jsme se vydali pátrat po příčinách soustavného vyhazování této oblíbené profesorky. Odhalený důvod je sice šokující, leč logický a vnáší jasno, do celého případu. Profesorka Čihůlková má svrab.



Tato první dáma Nebelvíru se netají svým obdivem a náklonností ke zvířeti, které má Nebelvír ve znaku, a sice ke lvu. Nebylo by to nic neobvyklého, kdyby se jednalo o běžného lva známého i z mudlovského světa. Tento lev je však nebezpečná šelma, proto madam Čihůlková experimentovala s křížením a vyšlechtila si magického lva býložravého. V tomto provedení je lev zcela neškodný, žel je náchylnější k mnoha nemocem, mezi nimi i k vysoce nakažlivému svrabu. Profesorka Čihůlková se tedy bude muset rozhodnout, zda lva věnuje některé ZOOmagické zahradě nebo zda se smíří s tím, že ve sborovně bude i nadále sedět u odděleného stolu v koutě kdykoliv riskujíc své vyhození od některého z profesorů, který podlehne panice.

Nenechte si ujít další výstřel z Canonu, kde zjistíme, kam se poděla profesorka Honorová.


Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelila z Canonu: Mystifikace Fabulantová

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *