Kam zmizela Silvia?

| Vydáno:


Stále více studentů Školy čar a kouzel Hogwarts.czechzone si klade otázku, kam se poděla jejich oblíbená profesorka Honorová? Vydali jsme se proto s naším žhavým brkem pátrat po záhadě, kam se ztrácejí bývalí bradavičtí profesoři. Přímo ve škole jsme však nepochodili, ale to jsme ani nečekali. Ve škole vládne chaos, a to na první, druhý či kterýkoliv jiný pohled. Ředitel Elénére nám na dotaz „Kam zmizela profesorka Honorová?“ odpověděl: „Teď koupu kachničku, běžte prýýč“ a inspektorka výuky nás odbyla slovy, že „Honorová učila Ztracené kouzelnické světy a patrně tedy jela na praxi“. Je zcela evidentní, že ani jeden z nadřízených nemá o současném působišti profesorky Honorové nejmenší potuchy.

Po tvrdém a nelítostném pátrání jsme pro Vás však pravdu odhalili. Profesorka Honorová je uvězněna v Azkabanu! Koncem června 2009 byla právoplatně odsouzena za drobné krádeže a potulku.


Naší REdakci-CEnných-Senzací se podařilo sjednat si s vězeňkyní schůzku. Byli jsme šokováni sešlostí této mladé dámy, co s kouzelníkem dokáže udělat pouhých pár týdnů pobytu v tomto zařízení. Sama Honorová (pokud neloudila chléb) nám celou dobu návštěvy přísahala na svou duši, že je nevinná. Vzhledem k tomu, že není však známo, zda-li již neobdržela místní polibek, lze její přísahu považovat za bezcennou, neboť možná přísahá na něco, co již dávno není jejím vlastnictvím.

Nenechte si ujít další výstřel z Canonu, kde odhalíme odhalenou.


Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelila z Canonu: Mystifikace Fabulantová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *