Kde skončila plánovaná kolekce pro PU? Mohou za to škrkny?

| Vydáno:

Všichni se již dlouhý čas těšíme na novou kolekci. Avšak dočkáme se jí vůbec?

Dnes jsem jako reportérka tělem i duší bloumala hradem a číhala na kvalitní bonzy, když jsem potkala na chodbě velmi podezřele se tvářící nazelenalou škrknu s modrými puntíčky, která nesla jakýsi hadr, ohavně se na mě šklebila a záhy prchla někam do stínů, kam už se tak tyto potvory rády stahují.

Vzbudilo to ve mně pochopitelně jisté podezření. Když jsem však dotyčnou škrknu chtěla vypátrat a položit jí několik otázek, nebyla k nalezení. To jistě není moc překvapivé, nepopírám však, že mě to poněkud zklamalo. Vydala jsem se proto i se svým bonzbločkem do VS, kde jsem se usadila na zmijozelském kolejním stole vedle svého kamaráda Thorhalla Ranuculla, a poctivě pracovala na včasném dokončení domácích úkolů.

Ve VS se tou dobou vyskytla také madam Čmelák Aninka Geline, stejně jako má drahá starší a moudřejší sestra Lucy Koralková z Mrzimoru. Na dotaz madam Aninky, co bude s kolekcí, odvětila hbitě Lucy, že ji přece snědly škrkny. Tak škrkny v tom jsou! Tím se vysvětlilo podezřelé chování oné škrkny s hadrem. Byl to snad pozůstatek tolik toužebně očekávané kolekce? Pokročily škrkny ve vývojovém žebříčku opět kupředu a vymyslely ďábelský plán, jak vyhubit populaci v Bradavicích?
Nechají nás zmrznout!

Nedejme se, přátelé, udolat zákeřnými škrknami. Vyhlašme jim boj! Vstupte do nové ApŠ- Asociace proti škrknám! Nebo s nimi bojujme každý na vlastní pěst. Přinejmenším se při tom zahřejeme.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *