Psycholog radí 1.

| Vydáno:

Vítám vás ve své rubrice. Tento týden je číslo pouze informační, ale příští týden vás již čeká článek se vším všady.

Dobrý den, moji Drazí (nevím, jestli jste drazí, já si vás nekoupila) čtenáři!

Ráda bych vás přivítala ve svém poradenském koutku! Jmenuji se Amy, jsem kočkodlak! Jestli s tím máte problém, obraťte se na moje rodiče, ale na reklamace je pozdě.

Jsem tu pro vás, abych vám radila, jak se neztratit a nezbláznit v tomto světě.

Máte-li problémy s láskou, s rodinou, s přáteli či jiné, obraťte se na mě. Finanční problémy neřeším. Nepůjčuji, nedávám, ale pokud mně chcete věnovat pár srpců neodmítnu! No dobrá, žádné peníze od vás nechci. Toto dělám neziskově, nicméně jestli se chcete smilovat nad malou milou přítulnou hodnou kočkodlačicí, valící na vás smutné kukadla, tak prosím přispívejte na bankovní konto číslo… ehm… no dobrá, nebudu dělat problémy Dennímu věštci.

Tak jsme se seznámili a teď je prvotní vám přestavit novou rubriku.

Jak jste již pochopili z předchozích slov, budu se věnovat poradenské oblasti. Můžete se ptát, na co chcete! Já nekoušu. Možná.

Každý týden v pondělí bude přidán článek, ve kterém vám budu radit s problémy. Nebojte se, jsem doopravdy specializovaná osoba, tak se nemusíte bát, že má rada bude špatná! Ale reklamace nebereme!

V každém čísle budu odpovídat na jeden, maximálně dva dotazy od vás. Pokud bude dotazů přibývat, možná jich tu bude více, ale to uvidíme časem, jak se nám to bude vyvíjet (chcete-li aby váš dotaz byl upřednostněný, pošlete mi krbem trošku mlíčka a já se nad tím zamyslím, mňau…).

Tak a teď k tomu nejdůležitějšímu. Veškeré dotazy mi prosím posílejte sovou na tuto adresu: amy.kockodlak@gmail.com

Nebojte se, všichni z vás dostanou odpověď, i když třeba váš dotaz nebude zveřejněný. Pokud nebudete chtít, nemusíte uvádět své jméno. Jen mi prosím napište, pod jakou přezdívkou chcete váš dotaz zveřejnit.

To bychom měli pro dnešek vše. Dotazů a odpovědí se dočkáte v příštím čísle.

Budu se na vás těšit.

PhDr. Mgr. Mňau. Amy Čiči

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *