Sedmiboj 2018: 7. praktický úkol

| Vydáno:
A je to tady! Poslední praktický úkol, se kterým se naši sedmiborci museli poprat. Bylo to těžké, bylo to nesmírně těžké a tekly přitom slzy, pot… a možná, že i krev! Jak to zhruba v aréně vypadalo? Pojďte se podívat!

Do posledního úkolu se už mnozí ze sedmiborců pustili jaksi… ze setrvačnosti, nebo s vidinou toho, že pak už jen jedna část a mají konečně pokoj. Nebo alespoň tolik prozrazovaly jejich výrazy, když se pouštěli jeden po druhém do arény.
To však ještě neměli ponětí, co je tam čeká a že to rozhodně nebylo zrovna dvakrát příjemné!

Čekalo je totiž hned 8 lokací, tedy více jak v předchozích kolech, a museli se porvat s celou řadou nástrah.

Jako první to chtěla mít za sebou Sherly WildDragon-CumberBee. Napochodovala do arény s odhodlaným výrazem ve tváři a všichni jsme dobrou hodinu z arény slyšeli podivné rámusení, bouchání, nadávání a proklínání. Jen Merlin ví, co se tam dělo! Když už jsme se pomalu začínali bát, že nám aréna Sherly sežere, brána se otevřela a mrzimorská sedmibojařka vítězoslavně vypochodovala ven!

Její úspěch zřejmě nabudil Eivli SSelene, která se do arény pustila jen pár hodin poté, co aréna vyplivla Sherly. I od Eivli jsme zaslechli celou řadu nadávek a snad i výhrůžky potlouky! Upřímně, nechtěla bych jí přijít pod ruku! Nakonec se ukázalo, že výhružky s potlouky zabírají, protože Sherly sesadila z trůnu. Alespoň prozatím.

Toho dne se však ještě rozhodla arénu pokořit Annie Wise. Její bojový pokřik však na arénu příliš nestačil, a když nám ji po pár hodinách vyplivla ven, tvářila se vyloženě nebezpečně. Mohli jsme jenom trnout, co se tam asi dělo. Nic pěkného to zřejmě nebylo! Také se ten den už do arény nikdo další neodvážil.

Hned příštího dne ráno se však do arény pustila Annie Reprobate a fanoušci prožili den v němém očekávání, zda nám aréna Annie ještě vůbec vydá. Trvalo to dlouho a boj byl nelítostný, Annie však nakonec dokázala všechna příkoří překonat a vybojovat si cestu ven!

A protože ve dvou se to lépe táhne, dalšími odvážlivci byli zmijozelští Narcisse Cinerea ruku v ruce se Zpytlehněvem Zďáblíkovem! Jeden by je podezříval, že všechny ty bestie v aréně mlátili jako jeden, ale opak byl pravdou! Narcisse opět dokázala, že zmlátí kohokoliv, kdo se jí dostane pod ruku a v rekordním čase arénu opustila. Až se mohlo zdát, že snad některé úkoly jen letmo zahlédla!
Zpytlehněv v aréně zůstal sám opuštěný, a snad zármutkem nad tím, že ho Narci opustila, se vyhrabal až ve večerních hodinách. Důležité ale je, že našel cestu ven! Do teď vlastně nevíme, co by se stalo, kdyby aréna nějakého sedmiborce prostě odmítla vrátit… Nejspíš by se to svedlo na nějaké neštěstí nebo tak.

Chvilku poté, hodinu sem nebo tam, co se do arény pustila neohrožená zelená dvojka, se k nim přidala i třetí zmijozelská sedmiborkyně Astoria von Pens a přestože se jí minulá kola moc nevyvedla, tohle bylo přímo brilantní a Astoria se na nějakou dobu dostala na druhé místo!

A pak jsme mohli opět čekat. V polovině týdne se do arény neohroženě vydala Emma Ellie Lewis a s pořadím také pořádně zamíchala. Jestli se jí předtím úplně dvakrát nedařilo, tak tentokrát dokázala, že čím obtížnější úkol, tím lepší postavení! Emma dokázala Astor sesadit ze stříbrného trůnu a chvilku se na něm vyhřívat. Na záda jí však celou dobu dýchala Elisa de Lunne, která arénou procházela ve stejnou dobu a skončila jen o tři minutky později! Tak těsný boj o druhé místo byl!

Poslední sedmiborkyně, Lilian Isabella Rorrs, šla do arény skoro na poslední chvíli, za to s takovou vervou, až jsme skoro ani nestačili sledovat! Lilian rozhodně útočila na první místo, nakonec se ale nepovedlo. Na druhé to však stačilo, a tak se dvojice Emma-Elisa musely nakonec spokojit každá s trošku horší pozicí.

Pořadí vypadalo následovně:
1. Narcisse Cinerea, 2:02:09
2. Lilian Isabella Rorrs, 2:45:05
3. Emma Ellie Lewis, 2:50:26
4. Elisa de Lunne, 2:53:00
5. Astoria von Pens, 3:15:42
6. Eivli SSelene, 4:15:28
7. Sherly WildDragon-CumberBee, 4:41:04
8. Annie Wise, 5:13:03
9. Zpytlehněv Zďáblíkov, 12:41:11
10. Annie Reprobate, 14:32:03

Ať už byl někdo první nebo poslední, důležité je, že to všichni sedmiborci zvládli v pořádku a ve zdraví! Jedna část jim tak skočila a zbývalo už jen dodělat tu druhou. Všem do jednoho patří obrovská gratulace, že to dotáhli až do konce, protože to jistě chtělo obrovské nervy a silnou vůli!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *