Tajemný bermudský trojúhelník

| Vydáno:
Báje, legendy i naprosto neuvěřitelné teorie obestírají oblast známou jako bermudský trojúhelník již celá staletí. Mudlové si jen marně lámou hlavu nad tím, co se v dané oblasti vlastně skrývá. My, kouzelníci, však moc dobře víme, proč je oblast tak podivná. Vítejte na Bermudách!

A ne, opravdu se nemyslí ty mudlovské Bermudy. Naše kouzelnické jsou tak zvláštní, jak jen je to možné. Rozprostírají se někde uprostřed bermudského trojúhelníku a jsou patrně nejznámějším kouzelnickým letoviskem na světě.

Pakliže kouzelník dojde k názoru, že už ho nuda a šeď běžných dní nudí, může se sbalit, s sebou i pár set galeonů a vyrazit na sluncem prolezlý ostrov, který skýtá jak letní idylku u krásného azurového oceánu, tak dobrodružné výpravy za tvory dosud nepoznanými v ostrovním vnitrozemí.

Merlinužel je pravdou, že takováto dovolená přijde na stovky galeonů, proto si ji může dovolit víceméně jenom smetánka. Přesto však… kdybyste se někdy dostali k nehorázné sumě zlata a nevěděli, co s ní, dobře čtěte!

Bermudy jsou v první řadě luxusní letní rezidencí pro všechny, kteří si chtějí hovět v luxusu a naprostém pohodlí. Nebudete muset mávnout ani hůlkou a všechno se vám naservíruje až pod nos. Možná by vás i odlevitovali na pláž, když je pěkně poprosíte.
Přes den si tak můžete užívat luxusu pláží nebo hotelového komplexu, či si prostě poležet na pokoji, kde máte nač si jenom vzpomenete.
Po setmění se hotelový komplex mění v úžasnou show, která denně zve ty největší hvězdy naší kouzelnické hudební scény. Můžete divoce trsat, klidně popíjet neuvěřitelné drinky nebo to prostě jít zaspat. Možností je nepřeberně.

Pakliže však máte povahu dobrodružnou a ležení na písku vás nudí už po dvou minutách, jistě nepohrdnete krásou vnitrozemí, kde narazíte na úžasná údolí, hory i jezera. Je to ráj pro všechny dobrodruhy, kteří buď objevují skryté, nebo nepoznané. Ostrov je jedinečný svou flórou i faunou. Jakmile podepíšete, že z hotelového komplexu vyrážíte na vlastní riziko, můžete se vydat kamkoliv. Jestli se vrátíte, to už je jen na vás.

Mimo jiné se nemusíte bát nezvaných návštěv. Celý ostrov je ryze kouzelnický s obrovskou syrovou magií. Je nezakreslitelný, nelze se na něj přemístit a odpuzuje všechny mudly, kteří by snad byli tak hloupí, že by se na něj chtěli dostat.
Ano, to jsou všechna ta nevysvětlitelná zmizení lodí a letadel. Magie onoho místa je natolik impozantní, že se tyto děsivé stroje zkrátka… vypaří. A mudlové stále nic netuší, nevadí. Ono jim to beztak nikdy nedojde.

Chrastí vám v kapsách nevyužité jmění? Nadchl vás ostrov svou krásou a jedinečností? Neváhejte a zamluvte si na Ministerstvu kouzel přenášedlo! Jinak by se mohlo stát, že skončíte jako mudlové… neznámo kde.

Krásnou dovolenou a prázdné kapsy!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *