*Delete totalus*

| Vydáno:

K dnešnímu dni proběhlo velké mazání studentů s počtem bodů menším než -20 probíhající tradičně na konci každého měsíce.
Lajdákům, kteří měli záporný bodový stav k 31. říjnu, byla milosrdně udělena devítidenní šance na nápravu. Oproti tomu o něco nemilosrdněji bylo naloženo s lidmi, kteří ke konci předcházejícího měsíce balancovali na hraničních hodnotách a s koncem minulého termínu jim byla udělena další T.
Hrad je opět o více než třicet studentů volnější.

O koho naše škola přišla? A kdo smazání na poslední chvíli šťastně uniknul?
Čtěte dále!


Pravděpodobně nejvlhčeji bylo dnes při večeři pod mrzimorským stolem a to ne pouze z vylité dýňové šťávy. Kolej slavné Helgy totiž prakticky ze dne na den přišla téměř o polovinu studentského vedení. mazání studentů se záporným počtem bodů se stalo osudným pro kapitánku famfrpálu, trojnásobnou famfrpálovou mistryni a správkyni obrazárny v jedné osobě Susan Rootletovou.
Pokladník žluté koleje, slečna Oresta Vianueva, se ještě před mazáním mínusových studentů (mezi něž ale ona sama nepatřila) vydala hledat do Mrazákolandu, jak sama říká, „ztracené kouzlo Hogwarts“.

Jinak na tom Mrzimor však zase tak špatně není. Minimálně může děkovat opravdu téměř neuvěřitelné souhře náhod za to, že se mazání netklo dlouholetého studenta ., někdy familiérně přezdívaného „pan Tečka“. Ačkoli se dlouhou dobu jeho bodové konto pohybovalo v záporných hodnotách, těsně před smazáním mu šťastnou náhodou přibyl dostatečný počet bodů (jak se to tak hezky sešlo, že mu madam Anseiola stihla v nejvyšší čas opravit úkoly do Literárního semináře, které zaslal nejpozději 24. října, což jest datum jeho posledního vstupu do hradu). Na škole jej tedy při troše štěstí můžeme potkat stále.

Mrzimor se stal rovněž jedinou kolejí, které se v poslední době netkly ztráty terčíkových špiček. Zatímco ze Zmijozelu se do zemí ledu odebral trojčtverečkový brankář Charon Lecter, v Havraspáru se nechala zmrazit trojčtverečková trojnásobná famfrpálová mistryně Monny von Schatz. Vůbec nejhůř na tom je v současné době s odchody famfrpálových legend Nebelvír, jehož student Kouhei Hasangeki (čtyři čtverečky, mistr brankář) následoval příkladu dvou výše uvedených studentů. Ještě definitivnější konec, tedy smazání identitiy, pro sebe pak vybrala bývalá nebelvírská famfrpálová kapitánka, majitelka tří terčíkových čtverečků a tří mistrovských postů Lucy McBrave.

Upřímně doufám, že příští měsíc nebudou mít vymazávací kouzla pana ředitele již takovou intenzitu.

Komentáře

  1. – Co se týče pana Tečky, má v notýsku zapsané tři Trolly a jednu omluvu. Do třídy se dostal bez absolvování předchozích dvou ročníků takříkajíc z čista jasna. Pana Tečku bych ráda upozornila, že tady nejsme v Plzni! PS: V nejbližší době očekávám všimné.

  2. Pan Tečka – Je asi nejtajemnější student, takže se není možno divit, že se u vás objevil tak najednou =D

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *