Jáma lvová stále plná!

| Vydáno:

Denní věštec vás již informoval o šťastné záchraně inspektorky výuky Angely Grey-Slytherin z jámy lvové a o jejím přenosu na ošetřovnu. Ovšem jak se zdá, nic není tak jednoznačné, jak se může na první pohled jevit.

Jáma lvová je jáma lvová, nikoli klobouk kouzelníka Pokustóna, ze kterého dokáže kdekdo vytáhnout králíka. A navíc – kolegyně Angela není králík.

Co přesně kromě Cerridwen Lowry Antares vytáhly studentky z jámy lvové, v tuto chvíli nemůžeme jasně určit. Jisté je, že to bylo hmotné, vypadalo to jako madam Angela a nehýbalo se to. Skřítka Sisi, která s tímto přišla do bezprostředního styku při přenosu na ošetřovnu, tvrdí následující: „Bylo to slizké a studené. Byla bych přísahala, že je to madam v bezvědomí!“

Rovněž není jasné, co přesně se událo na ošetřovně poté, co bylo ono cosi – říkejme tomu tělo profesorky Slytherin – uloženo na postel a poslední skřítek opustil tuto místnost. Jelikož se v ošetřovně zrovna nenacházel ani žádný kvalifikovaný ošetřovatel (viz článek Skandál na ošetřovně ze včerejšího dne), madam Anseiola a další pacientka v poklidu podřimovaly, nikdo neví, kam se ono tělo vypařilo, jisté však je, že prostě zmizelo, čemuž však nikdo nevěnoval přílišnou pozornost a všichni měli za to, že madam se probrala a jelikož se cítila „ve svém přebalu“, odebrala se do svých komnat.

Tyto teorie však vzaly za své po pár hodinách, kdy osazenstvo Velké síně vyrušil skřek z jámy lvové – inspektorka výuky nemá stále vyhráno! Neví, co se s ní dělo, v současné době však zůstává na dně díry ve Velké síni, vypadá smířeně se svým osudem a shání kvalitní odbornou literaturu, aby si mohla rozšiřovat své obzory.

Bylo zachráněné tělo madam Angely skutečně její tělo, které se později propadlo zpět do jámy lvové, nebo něco jiného? Dostane se někdy inspektorka výuky na povrch zemský?

O tomto případu vás bude Denní věštec nadále informovat.

Komentáře

  1. Komentáře padají také do jámy? – jak je možné, že je u tohoto článku uvedeno 4 komentáře a přitom jsou tu jen dva (tedy s tímhle 3, ale teď jsem zvědavá, kolik bude celkový počet:)
    Každopádně je to celé strašně divné…to údajné tělo madam Angely, co se s ním stalo?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *