Sedmiboj 2018: Hodnocení porotců pod drobnohledem

| Vydáno:
Jak který porotce hodnotil? Shodovali se snad někdy? Dostal někdy někdo maximum bodů za úkol? Čtěte níže a nemusíte si to vyhledávat sami!

Každý obyvatel našeho magického světa se dokáže dostat do síně čísel v Aréně. Jenže málokdo má takovou zálibu v číslech jako mám právě já! A i ti, kteří mají zálibu v číslech se v těch číslech často nenimrají tak jako já. Proto jsem se rozhodl s vámi podělit o to, co jsem si vypitval v číslech já!

A začneme takovou menší statistikou! Statistikou našich porotců a o tom, kolik sedmibojařů se jim vůbec dostalo do TOP3. Nejmenší výběr měla v tomto ohledu červená porotkyně – Aki san Marino. Kolegyně Aki dala do TOP3 v jakémkoliv úkolu osmici sedmibojařů. Trojice zbývajících porotců pak rozdala nejlepší místa devítce sedmibojařů!

A co je na tom nejzajímavější? Jedenáct sedmibojařů se dostalo alespoň jednou do TOP3, ale není žádný porotce, který by umístil jedenáct sedmibojařů do TOP3. Druhou zajímavostí pak budiž zelená porotkyně – Cerridwen Lowra Antares. Kolegyně Cerridwen totiž umístila v sedmi úkolech sedm různých sedmibojařů na třetí místo! Takový rozsah neměl žádný porotce na žádném jiném místě. Tedy se kolegyně stala takovou raritou.

No a nyní se pojďme podívat na to, kolikrát se jaký sedmibojař umístil na těch lepších místech! Začneme právě onou TOP3 u jednotlivých porotců. A rovnou řeknu, že na dvanáctém místě se umístila Angela QuickBow, která se neobjevila žádnému porotci v nejlepší trojici.

Jedenácté místo v tomto ohledu obsazuje Eivli SSelene.  Ta se umístila právě jednou v nejlepší trojici. Toto umístění si vysloužila jen od kolegyně Silvie, a to ve třetím úkolu. No a co je nejzajímavější, že to bylo právě první místo! Druhý nejlepší výsledek bylo několikanásobné páté místo.

O další příčku se tentokrát dělí dvě sedmibojařky. Tedy je to deváté až desáté místo a umístily se na něm Emma Ellie Lewis a Naomi Car Raynolds. Každá z nich se umístila v nejlepší trojici právě dvakrát! Každou z nich měla na třetím místě jednou kolegyně Cerridwen. Slečnu Naomi si pak na třetí místo dala kolegyně Silvia a slečnu Emmu následně kolega Midar.

Osmou příčku obsadila vítězka ceny sympatie – Astoria von Pens. Slečna Astoria se umístila čtyřikrát v nejlepší trojici. A to od každého porotce, s výjimkou kolegyně Silvie! Kolega Midar tam měl slečnu právě dvakrát.

Sedmé místo obsazuje bývalá primuska Havraspáru – Annie Reprobate. Ta se v nejlepší trojici umístila pětkrát. Tuto slečnu do nejlepší trojice neumístila ani jednou kolegyně Cerridwen, zatímco kolega Midar s kolegyní Aki si ji tam umístili dvakrát.

No a další místo je nejobsáhlejší mezi všemi! Další příčka je čtvrtá až šestá s obsahem tří sedmibojařů! Navíc každý sedmibojař je jiné barvy! Konkrétně se jedná o slečny Annie Wise, Elisu de Lunne a Lilian Isabellu Rorrs. Tyto sedmibojařky již v nejlepší trojici umístil každý porotce alespoň jednou. Obsadily tyto krásné příčky přesně osmkrát!

No a bronzovou příčku si zde odnáší jediný muž soutěže – Zpytlehněv Zďáblíkov. Pana Zpytlehněva umístili naši porotci přesně desetkrát do nejlepší trojice. A co je na tom nejzajímavější? Kolegyně Aki jej dala jednou, kolega Midar dvakrát, kolegyně Cerridwen třikrát a kolegyně Silvia pak čtyřikrát.

Stříbrnou příčku si zde odnáší vítězka Sedmiboje – Narcisse Cinerea. Slečna Narcisse se umístila šestnáctkrát na medailových příčkách! Co je zde zajímavé, že nejhůře slečna dopadla u kolegyně Cerridwen, která slečnu umístila jedenkrát na první místo. Zbylá porotcovská trojice pak udělala další hezkou postupku. Čtyřikrát dala slečnu kolegyně Silvie, pětkrát kolegyně Aki a šestkrát slečnu ocenil kolega Midar takto vysoko.

No a vítězkou se stala i vítězka kreativní části Sedmiboje – Sherly WildDragon-CumberBee. Slečna Sherly se na medailové příčky u porotců dostala dvacetkrát! Pouze osmkrát jí toto umístění uteklo. Zatímco slečnu takto vysoko neocenily kolegyně Aki s Cerridwen jednou a kolegyně Silvia dvakrát, kolega Midar se nestal takovým favoritem jejích vypracování a na nejlepší příčky ji umístil jen třikrát.

No a pojďme si kritéria zpřísnit. Podíváme se na tu úplně nejvyšší příčku! Kolikrát si který sedmibojař odnesl první příčku. No a ani jednou to byla trojice sedmibojařek. Jedná se o slečny Angelu QuickBow, Emmu Ellie Lewis a Naomi Car Raynolds.

Další příčka je ještě rozšířenější! Obsahuje dokonce čtveřici studentek! Každá z nich byla vítězkou jednoho úkolu u jednoho porotce. Slečny Astorii a havraspárskou slečnu Annie takto ocenila kolegyně Aki. Slečnu Lilian takto ocenila kolegyně Cerridwen. No a jak jsem zmiňoval výše, slečna Eivli byla první u kolegyně Silvie.

Místo páté si odnesla havraspárská prefektka – Elisa. Slečna Elisa byla na nejlepší příčce dvakrát. Takto byla odměněna ve druhém úkolu od kolegyně Cerridwen a ve třetím úkolu od kolegyně Aki.

Čtvrté místo si odnesla nebelvírská prefektka – Annie. Ta byla na nejlepším místě celkově třikrát. V prvním úkolu si toto místo odnesla od kolegyně Silvie s kolegou Midarem. Kolega Midar následně slečnu stejným způsobem ocenil i v pátém úkolu.

No a už se dostáváme na medailové příčky! Zde se ale o druhé a třetí místo dělí zmijozelští sedmibojaři. Slečna Narcisse i pan Zpytlehněv byli na prvním místě čtyřikrát. Slečna Narcisse si odnesla toto ocenění dvakrát od kolegy Midara a po jednom od kolegyně Cerridwen a Silvie. Pana Zpytlehněva dvakrát ocenila kolegyně Silvia a po jednom vítězství si odnesl od kolegyně Cerridwen a kolegy Midara.

Vítězkou mezi vítězi se stala opět slečna Sherly. Ta byla nejlepší u porotců dokonce jedenáctkrát! Tedy všem soupeřům utekla o dvě košťata v tomto ohledu. Dvakrát oceněna kolegou Midarem a kolegyní Silvií, třikrát kolegyní Cerridwen a čtyřikrát od kolegyně Aki tato nejvyšší příčka.

Také vám přijde zajímavé, jak se porotci skoro neshodují? A právě na to jsem se zaměřil v další části! Když vynechám vypracování „Nevím“, tak se ani jednou nestalo, aby se všichni čtyři porotci shodli na nějakém vypracování. Tak se podíváme na to, když se shodla alespoň trojice porotců. To se stalo přesně devětkrát. Zajímavé na tom je, že se to ani jednou nestalo v prvních čtyřech úkolech. Samozřejmě je to zaviněno tím, že bylo víc sedmibojařů, ale následující pak nabízejí nějaké shody.

Dvakrát byla větší shoda v šestém úkolu. Tou horší shodou byla slečna Lilian, která byla třikrát druhá od konce u porotců a jen kolegyně Aki jí strčila na místo nejhorší (tedy měla 3, 4, 4, 4). No a druhou takovou větší shodu si odnesla slečna Astoria. Po osmi hvězdičkách měla od tří porotců, jen kolega Midar slečně dal hvězdiček šest.

Třikrát byla shoda v úkolu posledním. Zde to bylo takové nejsnazší, protože bylo dvakrát použito „Nevím“, a tak bylo „jen“ osm příček. Nejslabší shodu obdržela slečna Eivli, která si odnesla osm hvězdiček od všech porotců vyjma kolegyně Aki, která slečně dala hvězdiček sedm. Další shodu si odnesla slečna Elisa, která dostala třetí místo od tří porotců, výjimkou byla kolegyně Silvie se sedmi hvězdičkami. No a vítězkou tohoto kola se stala slečna Sherly, která se již tak tak dotkla maxima hvězdiček! To jí zkazila kolegyně Silvie druhým místem, zatímco zbytek porotců ji dal na místo první.

No a pátý úkol nám přinesl shod nejvíce. Naši porotci se shodovali dokonce čtyřikrát, a to třikrát z toho byl ten jeden porotce „mimo“ o hvězdičku. Jedenkrát to byl větší rozdíl, a to poměrně markantní. Nejslabší shodu si odnesla slečna Annie, která dostala třikrát pět hvězdiček a čtyři od kolegy Midara. Slečna Emma si odnesla třikrát sedmičku a osm hvězdiček od kolegyně Silvie. Krásná tři třetí místa si odnesla slečna Lilian, jen kolegyně Aki nesouhlasila a dala slečnu na čtvrté místo. No a zase mohla mít absolutní vítězství v tomto úkolu slečna Sherly, kdyby jí to jeden porotce nezkazil! Třikrát vítězství a jedno čtvrté místo od kolegy Midara tedy znamenalo 45 hvězdiček.

Také jste si všimli toho, že jsem v těchto odstavcích ani jednou nezmínil zelenou porotkyni? Ano, je to tak! Kolegyně Cerridwen byla vždy v té trojici! Zbylí porotci pak shodu pokazili každý třikrát.

No a tím se s vámi rozloučím. Zaujalo vás něco mezi těmi čísly? Nebojte se a zmiňte to v komentářích, rád se podívám, co jsem přehlédl!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *