Požár v Zapovězeném lese

| Vydáno:

V neděli 22. 11. chvíli před desátou hodinou večerní propukl požár v Zakázaném lese a na školních pozemcích. Na pomoc byla povolána jednotka zkušených kouzlohasičů. Jak se tento incident vyvíjel, se dozvíte v tomto článku.

Zkušeným kouzlohasičům se podařilo uhasit oheň na pozemcích školy, ale snahy o uhašení Zakázaného lesa se jevily jako marné. Později byla povolána i Kouzlohasičská skupina pro nenadálé případy, která se snažila z lesa evakuovat všemožné obludy, potvory a kreatury.

Požár se snažila uhasit i profesorka Elle Sutherland, jež za svoji obětavost zaplatila i svým zdravím, naštěstí měla mast na popáleniny a zranění si okamžitě vyléčila. Po pěti až deseti minutách se podařilo kouzlohasičům požár zkrotit, bohužel většina lesa se stala obrovským spáleništěm. Zachována zůstala jen Veldrinova chaloupka, které oheň neublížil. Po uhašení posledních plaménků ohně kouzlohasiči nasedli na košťata a odletěli.

Celá událost ovšem vyvolává další otázky! Proč zůstala zachována právě Veldrinova chaloupka a nic jiného? Měl tento incident nějaký skrytý význam? Podle jednoho z kouzlohasičů šlo o požár úmyslně založený nějakým studentem! Sledujte Denního věštce a dozvíte se více.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *