Sedmiboj 2018: Nebelvír v praktických úkolech

| Vydáno:
Kolej Godrika Nebelvíra schraňuje ty nejodvážnější kouzelníky, kteří se na náš hrad vydají. Kolik z červených pak našlo tolik odvahy, aby se podívalo do arény? A kolik jich dokončilo více úkolů? Čtěte níže!

Na počátek článku drobné upozornění. Veškerá čísla a veškeré hodnoty jsou dělány z průběhu školního roku, tedy se jedná pouze o ty, kteří se do arény vrhli v průběhu týdne opravování kreativních úkolů.

No a pojďme se podívat na nějaká ta čísla! Začneme tím, kolik červených vůbec úkol načalo. Alespoň jeden úkol načalo dvacet šest červených studnetů. V tomto čísle jsou červení poslední kolejí, ale stále měli víc osob než dospělí kouzelníci. Z nich pak jednadvacet studentů dodělalo alespoň jeden úkol a sebrali si minci na konci. Toto číslo Nebelvír stále neposunulo o místo výš, a ani jej nepropadlo. Stále ostatním kolejím dýchá zpovzdálí na záda a fialovohnědým pak uniká.

Přejdeme ke jménům, které pak stojí za zmínku. Podíváme se tedy na ty červené, kteří překonali alespoň 4 praktické úkoly, ale nedodělali celou sedmičku. Toto číslo má Nebelvír vůbec nejhorší ze všech barev a klesl i pod fialovohnědé obyvatele. Alespoň čtveřici praktických úkolů zakončilo přesně deset červených studentů.

Nejprve jmenujeme sedmibojařku z roku 2012 a bývalou červenou prefektku Emily Smith. Slečna Emily úspěšně zakončila přesně čtyři praktické úkoly a do žádného dalšího ani hůlkou nešťouchla.

Druhým jmenovaným bude jediný muž mezi jmenovanými. V současné době se jedná o zesnulého Martina Matýska, který v průběhu roku byl dostatečně živý, aby se nechal vlákat arénou. Úspěšně zakončil pětici úkolů a žádné další nenačal. Poslední jmenovaná pak je věčná sedmačka Sheila Lostris, která úspěšně dokončila stejný počet praktických úkolů jako pan Martin, ale k tomu ještě dvojici načala.

Tím jsme zakončili ty, kteří nedokončili celou sedmičku a podíváme se na ty, kteří je dokončili. V tomto čísle ukázal Nebelvír vůbec největší odhodlání! Spolu s fialovohnědými se červení dostali na první místo v těch, kteří zakončili všech sedm úkolů. No a aby toho pro tento sedmý Sedmiboj nebylo málo, tak všech sedm praktických úkolů zakončilo sedm červených nesedmibojařů.

No a pojďme se podívat na onu sedmičku, která se tak úspěšně porvala s praktickými úkoly.

Sedmé místo si odnesla slečna Calla Torová. Slečna Calla strávila v aréně předlouhých 6 dní 7 hodin 21 minut a 12 sekund. Mezi těmi sedmi úkoly pak ve čtyřech strávila více času než byl jeden den. Druhý, třetí a pátý úkol strávila o něco více jak jeden den a v úkolu sedmém dokonce déle než dva dny. Jaké odhodlání slečna dokázala, když i přese všechno se do toho pouštěla zas a znova!

Šesté místo má studentka rozšiřujícího studia a bývalá prefektka. K tomu je to ještě vítězka posledního Sedmiboje –Hekatea Centaurix. Slečna Hekatea dohromady v aréně strávila 5 dní 5 hodin 10 minut a 31 sekund. Ale abyste všichni věděli, tak slečně vše zkazil úkol čtvrtý! Jenom na tomto úkolu strávila bez dvou hodin pět dní! Tedy zbylých šest úkolů měla hotových za nějakých sedm hodin. Tady vidíme, že mezi časem a hvězdičkami je velký rozdíl, protože kdyby šlo o hvězdičky, slečna by byla mnohem výš.

Páté místo si odnáší správkyně obrazárny Stella Wiliems. Celý čas slečny Stelly je 3 dny 12 hodin 11 minut. Nejprve si všimněme, že slečna to hezky zaokrouhlila na celé minuty! A jako druhou zajímavostí jsou pak samotné časy slečny. V šestém úkolu měla necelou hodinu, ale ve všech ostatních překonala hodinu. Ba co víc, druhý nejrychlejší úkol byl druhý úkol, u kterého strávila víc jak 3 hodiny. Třetí nejrychlejší je úkol třetí s 10 a půl hodinami. No a nejpomalejší je pak pátý úkol s trochu víc než jedním dnem. Slečna šla na všechno s velkou rozvahou, ale vše úspěšně dokončila!

Čtvrté místo má další bývalá sedmibojařka. Náhodou bojovala ve stejném Sedmiboji, jako vyhrála slečna Hekatea, a jmenuje se Nerys Heliabel Ghostfieldová. Slečna Nerys v aréně strávila 1 den 23 hodin 50 minut a 38 sekund (tedy bez 9 minut a 22 sekund dva dny). Slečna Nerys má časy svým způsobem dost podobné slečně Stelle, kde v prvním úkolu strávila půl hodiny a pak v každém dalším to bylo přes hodinu. Čtyři úkoly měla v rozmezí hodiny a 26 minut! Nejdéle slečna strávila v osudném sedmém úkolu, kde strávila den a 7 hodin. I přese vše úkoly zvládla jako správná lvice.

No a nyní se dostáváme na třetí červené místo! To si odnáší slečna Melisa Pestrá, která je hlavně zapálenou famfrpálistkou. Celkový čas má 1 den 17 hodin 11 minut a 19 sekund. Slečna Melisa dotáhla k dokonalosti zajímavosti časů předešlých slečen a to tak, že nejrychlejší úkol měla za hodinu a 37 minut (šestý úkol) a nejpomalejší pak čtvrtý úkol s necelými devět a půl hodinami. Ještě dodám, že slečna je jedna ze dvou nominovaných a nevybraných do letošního Sedmiboje, která ukončila celou sedmičku praktických úkolů v průběhu roku!

No a tou první nominovanou a nevybranou, která se v Nebelvíru umístila na druhém místě – Theresa Brendi. Slečna Theresa úkoly splnila za 8 hodin 31 minut a 7 sekund. Prolomila hranici jednoho dne, a to ještě s velkou rezervou. Nejdéle slečna strávila na šestém úkolu, kde strávila v aréně téměř celé 3 hodiny. Ale to nic nemění na tom, že mezi nominovanými o letošní Sedmiboj se umístila na prvním místě, protože jako jediná dokázala překonat i vítězku Sedmiboje 2018 Narcisse Cinereu.

No a červenou vítězkou je (nyní již) bývalá famfrpálová kapitánka Esmeralda Milagrosa. Slečna Esmeralda v aréně strávila 6 hodin 1 minutu a 30 sekund! Když jsem to počítal, až jsem nechtěl věřit, jak rychle to jde projít, že? Slečna bezpochyby měla nějakou průpravu od své matky, která byla sedmibojařkou v roce 2012. Nejhorším časem je pro slečnu poslední úkol, ve kterém strávila bez trochy dvě hodiny (tedy třetinu svého času).

Všem úspěšným červeným gratuluji a jsem zvědavý, s jakými časy se objeví zbytek na konci prázdnin!

Pro Denní věštec
Oliver McCollin

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *