Mrazákoland se stává nedobytnou pevností!

| Vydáno:

Chystáte se na pobyt v mrazákolandu? Poslechněte si nejdříve, co se tam změnilo!

Na začátku listopadu tohoto roku jsem se nechala zmrazit. Byl to opravdu příjemný pocit, odpočinula jsem si od veškerého stresu a užívala jsem si faktu, že nemám žádné povinnosti. Skřítci mrazníčci mě pravidelně navštěvovali a hráli jsme spolu karty. Nicméně když uplynul asi měsíc, začala jsem se na svém pobytu dost nudit. Ani skřítci mrazníčci mě nedokázali nijak rozveselit – a přitom to nejhorší mělo teprve přijít!

Na začátku prosince, přesněji 9.12. 09, jsem si nakonec požádala přes e-mail o ukončení svého pobytu, jenže pan ředitel neodpověděl. Marně jsem čekala, ale nic. Poté za mnou přišli skřítci mrazníčci se zprávou, že se z mrazáku prostě nejde dostat! Proč?

Důvodem prý bylo to, že v mudlovském světě nastaly takové mrazy, až z toho zamrzly všechny východy z mrazáku. Proto jsem se obrnila trpělivostí a zkusila jsem svou žádost po devíti dnech podat znovu, ale tentokrát důrazněji. Skřítci mrazníčci mě konečně vyslyšeli a dostali se až k samotnému panu řediteli, který mě 23.12. 09 pustil z mrazáku na hrad. Ano, přesně 5 dní trvalo, než se skřítci dokázali provrtat přes tuhý led.

Jak se to ale mohlo stát, že se mráz z mudlovského světa dostal až k nám, k branám mrazákolandu? Mohou za to snad důsledky ZLA? To nikdo netuší…

Pro Denního věštce Hermika Wilsonová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *