Předpověď počasí z Veverčího oříšku – Letní speciál II.

| Vydáno:
Zájezdy jsou v plném proudu, léto je v plném proudu a přitom si všichni pořád na něco stěžují! Tomu je vedro, tamtomu zima, téhle vadí, že neprší, a on má zase dojem, že je podzim. Takže vážení, jak teda bude?

I tentokrát se budeme věnovat dovoleným, které nabízí cestovní agentura PART. Nechceme totiž, aby vás v době, kdy si máte odpočinout, něco překvapilo!

Druidské putování
Milovníci tajemných lesních hvozdů a druidského umění, pozor! Teploty budou krásné. Tak akorát na zalknutí, ale to nevadí, protože v lesích vám bude příjemně dusno. Počítejte s tím, že na slunci naměříte skoro 35 °C, ve stínu to ale bude o trochu lepší.

Co považujeme za větší problém, budou časté deště, které budou vyvolávat nadpřirozené mlhy a hrozí, že se v lese ztratíte. Proto si s sebou vezměte nějaké reflexní věci, nebo si zopakujte patřičná kouzla.

Očekáváme, že naprší asi tak čtyři kádě, ale to ještě není tak zlé! Oblačnost bude proměnlivá, záleží, jestli zrovna bude pršet, nebo ne. Protože ale na oblohu neuvidíte, může vám to být vlastně fuk.

Bio zátěž bude 2. Co z toho plyne? Kuřáci a alkoholici by se měli mít na pozoru, druidi a jim podobní maniaci mohou být v klidu.

Po stopách Baby Jagy
Baba Jaga si tentokrát přichystala údajně něco úžasného, ale to nás teď vůbec nezajímá.

Teploty v jejím lese jsou, jak už možná víte, velice nestálé, a to díky jejímu magickému… experimentování. Proto si zabalte od všeho něco, aby vás nepřekvapilo vedro jako u moře, stejně jako sněhová vánice. Pravděpodobně však budou pouze padat žáby, občas možná trakaře.

Oblačnost bude veselá. Sem tam se slunce ukáže, pak zmizí a kdo ví, jestli ho ještě uvidíte. No, nechte se překvapit!

Bio zátěž ale víme jistě. Ta nebude žádná! Jak to? Experimenty Baby Jagy naprosto znemožnily jakékoliv možnosti změření bio zátěže, proto musíte prostě doufat, že to přežijete alespoň s jednou končetinou. Anebo taky ne…

Bermudské blaho
Teplo, sluníčko, pohoda. Tak přesně to vás čeká v začarované, čistě kouzelnické oblasti, o které mudlové nevědí zhola nic!

Teplota bude příjemná, okolo 31 °C. Nemusíte se bát, že by vám oblačnost mařila zážitek z opalování… nebo připalování. Za celou dobu jistojistě nespadne ani jediná kapka, o to už se provozovatelé komplexu postarali. I kdyby všude jinde řádil konec světa, letní idylka Bermudského blaha nikdy nekončí.

Ovšem nenechte se zmýlit. Není to tajemné místo jen tak pro nic za nic. Místy se vyskytují jisté anomálie. A zatím nikdo nepřežil, aby o nich mohl vyprávět.

Ale nekažte si dovolenou! Ani bio zátěž vám ji nezkazí. Bude krásná 8. Tedy pozor na zvýšenou tvorbu ječných zrn, kuřích očí nebo třeba bradavic!

Užijte si letní dovolené a nezapomeňte. Všechno, co vás na dovolené potká, není ani zdaleka tak hrozné, jak by mohlo být!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *