Prosincový souhrn

| Vydáno:

Jako každý měsíc, i nyní tu pro vás mám obecnou statistiku ohledně činnosti DV; samozřejmě jsem nevynechal ani již tradiční „Pochvaly šéfredaktora“. Jak na tom tedy byl náš plátek v posledním měsíci minulého roku?

Měsíc v číslech:

Celkový počet návštěv: 4944 (oproti minulému měsíci méně o 113)
Celkový počet vydaných článků: 33 (oproti minulému měsíci méně o 3)

Největší úspěchy a rekordy v rámci jednotlivých článků:

Nejčtenější článek: Výuka na čerstvém vzduchu: – 207 přečtení

Nejkomentovanější článek: Padouch & Padouk (Mystifikace Fabulantová) – 8 komentářů

Pochvaly šéfredaktora

Pochvalu šéfredaktora DV za největší počet napsaných článků v minulém měsíci získávají Mintaka Orionis a Mystifikace Fabulantová (3).

Pochvalu šéfredaktora DV za největší počet opravených článků v minulém měsíci získává Betelgeuse Orionis (11,5).

Pochvalu šéfredaktora DV za článek s nejpodařenějším obrázkem v minulém měsíci získává Mystifikace Fabulantová ( Z Nimovy zahrádky).

Obecně vzato byl měsíc prosinec dle mého soudu poměrně náročným jak pro vedení plátku, tak i pro redaktory, z nichž se mnozí odebrali k zimnímu spánku, jak se zdá. Tuto jejich únavu však přičítám často vyčerpávajícím svátkům, které jsou však již za námi, a proto doufám, že v měsíci lednu redaktoři procitnou. 🙂

Minulý měsíc nebyl ani bohatý na nová vylepšení Denního věštce a přinesl spíše přísliby do budoucna. Z vánoční nadílky je v současnosti „plnohodnotně fungujícím dárkem“ pouze nový střelec z Canonu B. Ulwar Kanadskij.
Skřítek tiskáček, vlastním jménem Max, byl již sice s novými čísly časopisu několikrát spatřen ve Velké síni, ovšem jeho práce ještě není spolehlivá. Po včerejším výstupu se dokonce skrývá neznámo kde (pravděpodobně ze strachu před trestem, jemuž samozřejmě stejně neunikne). Doufám, že se mi jej podaří co nejdříve nalézt a přimět k řádnému vykonávání jeho povolání.
Ohledně nového plánovaného bloku – soutěží, v nichž si šťastlivci budou moci přijít na slušný peníz – mohu říci jen to, že je stále v jednání s vedením školy. Velice rád bych pro vás, drazí čtenáři, zpřístupnil toto nové oživení DV co nejdříve a vězte, že pro to dělám vše, co je v mých silách, nicméně zatím se žádnými hmatatelnými výsledky pochlubit nemohu.

Za vedení Denního věštce
Filius Orionis, šéfredaktor

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *