Nováčci na Hogwarts

| Vydáno:

Registrace nováčků se blíží – kdo všechno přijde?

Jen tak jsem bloumala hradem a narazila jsem na Velkou síň. Tam někdo právě zajímavě a barvitě vyprávěl, že na nástěnce u vchodu školy visí pergamen s organizací konce školního roku. Nic nového, pomyslela jsem si. Jenže jak už to bývá, myslela jsem, že to je pouhá organizace školního roku. Ale ouha! Spletla jsem se. Postoupila jsem tedy k bráně a přečetla si oznámení. Tedy organizace školního roku to byla, to ano, a možná v tom nikdo nevidí nic tak zvláštního, ale dovedete si představit, že… registrace nováčků se blíží? Je to tak.

Školní rok tak rychle utekl a je tu zase registrace. Já sama jsem před půl rokem odesílala registrační formulář s napětím a zajímalo mě, jestli mě přijmou. Totéž nejspíše zažívají desítky „nováčků nenováčků“, kteří by se rádi stali součástí tohoto hradu. Ovšem každý nováček musí napsat vstupní esej, které jsem se já obávala. A kdo pak všechno zavítá do našeho hradu? To si můžeme jen domýšlet.

Registrace se papírově otevírá 13. ledna 2010 a bude trvat až do 20. ledna 2010. Poté, přesněji 22. ledna 2010, vstoupí nováčci do hradu. Nevím, ale… je to trochu divné, když víte, že před půl rokem jste na tomtéž místě stáli vy. Zároveň je ovšem vidina registrace pro spoustu obyvatel hradu potěšující. S nimi se tu hned objeví někdo, komu budou moct pomoci a poradit, mezi kým si naleznou nové přátele. Doufám tedy, že všichni nováčci vstoupí do hradu tou správnou nohou a bude je to tady bavit.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *