Panika na hradě!

| Vydáno:

Na našem hradě panuje šílenství – studenti pobíhají mezi stoly ve Velké síni, profesoři a profesorky co nejrychleji opravují poslední odevzdané úkoly a eseje a dokonce i kebuláčci se třesou!

Je totiž poslední den, kdy je možné odevzdat nějaký omluvený či nedodělaný úkol a zároveň poslední den, kdy je možné vypracovat esej a postoupit do dalšího ročníku.

A ti, kteří mají velké množství předmětů a nechali si eseje na poslední chvíli, mají opravdu co dělat, aby to všechno stihli.

Všude se rozpíná napětí a kde můžou, tam se studenti pokouší přijít na něco kloudného a vymyslet způsob, jak mít všechny eseje hotové hned. Všichni chtějí postoupit do dalšího ročníku. Samozřejmě, ti co mají méně předmětů, všechno v pohodě stíhají a neřeší paniku okolo a najdou se i ti, co se na všechno vykašlou.

Ale je opravdu smutné, když za celý rok tady stíháme třeba 15 předmětů a pak esej napíšeme jen do dvou…

Ale co se dá dělat, čas je neúprosný a blíží se termín, kdy už nebudeme moct odevzdat vůbec, ale vůbec nic…

Komentáře

  1. Také nějak nepovšimnutý článek, – občas u některého vůbec nepostřehnu vydání, nebo spíše se mi zdá, že občas vyjde článek opožděně, ale se starším datem, takže se objeví nikoli na první stránce, ale rovnou až kdesi mezi staršími články a pak si ho pomalu nikdo nevšimne. Vůči autorovi je to trochu nefér – prosím redakci, když trvá déle, než článek projde korekturou, změňte mu datum tak, ať se objeví mezi čerstvými.To by šlo, ne?
    Jinak musím říci, že je to fakt hrůza – eseje byly zadané už v listopadu, ale stejně mi tři ze sedmi zbyly na úplně poslední den a bušila jsem zoufale do klávesnice až do půlnoci. Asi to tak má víc lidí – dokud neteče do bot, tak inspirace a motivace ne a ne přijít. Budiž nám útěchou, že v tom nejsme sami:) Já nakonec stihla všechny eseje, ale s odřenýma ušima:D

    1. Re: Také nějak nepovšimnutý článek, – Ano, faktem je, že ne všechny vydané články mají stejnou prioritu, a měnit to nehodlám. Je to kruté, ale existují články aktuální a méně aktuálnější, jakož i články kvalitní a méně kvalitnější. A také články s tématem více či méně důležitějším a čtenářsky závažnějším, jak tomu je například v tomto případě (slečna redaktorka se doufám neurazí).

      1. Re: Re: Také nějak nepovšimnutý článek, – Mám dojem, že ste sa so slečnou nerozumeli.
        Je v poriadku ak je článok vydaný neskôr (nie hneď), ale tiež si myslím, že si zaslúži aktuálny dátum (dátum kedy bol v skutočnosti vydaný) a miesto navrchu zoznamu (hneď pod článkami ktoré vyšli v ten istý deň, nie až pod už prečítanými článkami).

        Ale predpokladám, že články sú bežne vydávané s aktuálnym dátumom a ak sa nejaký zapatroší medzi staršie (už prečítané) články tak v tom má prsty nejaký neposlušný šotek.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *