O kolečko víc

| Vydáno:


Ještě nedávno se profesorka Grey-Slytherin s hekáním a funěním belhala po hradě na berlích, trpíc následky černé magie, kterým byla vystavena v Jámě Lvové. Profesorka, jsa přítomna ve VS, působila nebezpečně svému okolí, a to zejména v době podávání jídla. Patrně pod zkušeností z pobytu v Jámě došla k závěru, že studenti ji nechají klidně chcípnout hlady, sváděla při podávání jídla tuhý boj. Mlátila kolem sebe berlemi a všechno jídlo v dosahu berlí bylo její. Tento týden však do VS k velkému překvapení vjela na zbrusu novém kouzelnickém křesle. Ke zklamání všech přítomných se vzápětí ukázalo, že se nejedná o naděje vzbuzující elektrické křeslo, ale o obyčejné kolečkové.

Otázka však zní, kde k tomuto křeslu přišla. Naše RE-dakce CE-nných SE-nzací vypátrala, že křeslo jí bylo speciálně objednáno, dovezeno a zaplaceno Příčnou ulicí. Jako motiv se prvoplánově jeví snaha vedoucího PU Johna Werewolfa o bezpečnost hradu odstraněním nebezpečných berlí. Bohužel tím, že profesorka Slytherin najíždí křeslem na všechny, kdo jí stojí v cestě, se o větším bezpečí nedá hovořit. Stejně tak nikdo nepodezírá profesora Werewolfa z dobrých úmyslů ku prospěchu všech. Podařilo se nám dále vypátrat, že profesorka Grey-Slytherin obdržela ke křeslu z PU jako pozornost i nové luxusní lesklé zelené šaty s hedvábným boa. Co se to děje s lakomým profesorem Werewolfem? Jedná se z jeho strany opravdu (a překvapivě) pouze o lítost nad tragickým osudem své nadřízené, která ke všem stávajícím zdravotním komplikacím ještě celá nabírá po léčbě zelený nádech, nebo její bezbrannost probudila u profesora hlubší city?

Nenechte si ujít další výstřel z Canonu od kolegy B.Ulwara.


Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelila z Canonu: Mystifikace Fabulantová

Komentáře

  1. žaloba – Rozhodla jsem se podat na DV žalobu. Sejdeme se u soudu pane Orionisi. Slečno Fabulantová…
    😉

  2. kuří oko – Jen se smějte, pane Orionisi. Plně doufám, že až skončí proces, tak budute rád, když Vám vůbec zbyde nějaké to oko… kuří či jiné. Doufám ale, že k soudu nedojde, vinu uznáte a vyrovnáte se se mnou mimosoudně. Navrhuji částku 50 galeonů. Jsem opravdu velkorysá, nechci DV zlikvidovat… Jakým podílem si to se slečnou Fabulantovou rozdělíte, je čistě Vaše věc…

    1. Re: kuří oko – Vzhledem k tomu, že žádný zákon ani jiné nařízení z naší strany porušeno nebylo, opravdu netuším, jakou vinu bych měl uznávat.

  3. Konečně pořádný skandál a soudní proces:D – a tak to má být, to k bulvární žurnalistice patří! Podle mě to Fabulantová s B.Ulwarem fakt dost přehánějí a divím se, že to bude teprv první žaloba:DD

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *