Modely z Příčné ulice

| Vydáno:

Jak už (ne)víte, na Příčné ulici vypukla soutěž o legendární bramborové pytle.

Celý minulý týden všichni sháněli nejlepší oblečení, nakupovali a vůbec pobíhali sem a tam. I ti, kteří se rozhodli, že se do soutěže nepřihlásí, pozorovali okolní dění se zájmem. Přihlašovat jsme se mohli od 10.ledna až do 16.ledna do 18:00. V neděli 17. ledna potom byly modely zveřejněné.

Jak můžeme na Příčné vidět, někteří z nás mají dobrý vkus a volili tedy opravdu decentní doplňky, jiní, co mají trochu méně štěstí, k sobě nakombinovali zcela bláznivé oblečení. Ale originalita se cení a aspoň vyniknou v davu – kdo ví, možná právě oni vyhrají. Hlasuje se od 17. ledna a každý obyvatel hradu má tři hlasy, které dá třem modelům, jež se mu líbí nejvíce. Společně tak všichni určíme vítězné pořadí těch nejlepších modelů.

A co ceny? První tři místa dostávají božský pytel od brambor. Vítěz k tomu navíc získává 2 galeony, soutěžící na druhém místě obdrží pouze 1 galeon, třetí místo potom už zůstává bez finančního ohodnocení. Nehledě na naše hlasování budou potom ještě uděleny dvě speciální ceny poroty – za obě se výhercům opět udělují pytle od brambor.

Myslím, že se všichni shodneme na tom, že je tato soutěž velice vítaným zpestřením módního života na hradě, které tu už dávno nebylo. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *