Kdo vyhraje pohár?

| Vydáno:

Je to tady! Za chvíli nám končí školní rok, včera se odevzdávaly poslední omluvené úkoly a závěrečné eseje, ale to nemění nic na tom, že boj o školní pohár běží naplno!

O tomhle tématu diskutuje většina studentů, profesorů, profesorek a duchů. Je vidět, že žlutý Mrzimor se zeleným Zmijozelem už nestihnout dohnat bodový stav Havraspáru a Nebelvíru, ale nevadí, třeba se jim zadaří příští rok… Každopádně Havraspár v tuto chvíli vede, jeho náskok ovšem není markantní a každou chvíli se mění. Studenti totiž ještě stále pilně sbírají body na soutěžích – a že jich je dost. Záplava žlutých sluníček navštívila náš hrad a rozsvítila tváře nedočkavých studentů, kteří se hned pustili do jejich vyplňování.

Poslední body se tedy opravdu získávají, jak jen to jde, takže není vůbec jisté, kdo školní pohár nakonec vyhraje. Bude to modrý Havraspár nebo červený Nebelvír? Studenti a studentky obou kolejí jsou plní očekávání a obav, ale i tak to je napínavý boj! Ať už ovšem vyhrají lvi nebo havrani, přejme jim mnoho zdaru a pevné nervy. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *