Butik uzavřen

| Vydáno:


Jak si jistě pamatujete, nedávno, přesněji 31. prosince, se po několika měsících otevřel butik Madam Malkinové a začala se v něm prodávat zimní kolekce. Studenti a profesoři tu nakupovali, jak jen mohli. Nyní se butik Madam Malkinové ovšem opět uzavřel, protože kolekce byla vykoupena a posledních pár osamocených kousků bylo převěšeno na věšáky do obchodu Madam Malkinové. Aby ovšem zákazníci nepřišli tak úplně zkrátka, objevilo se na pultech i několik oblíbených starších kousků, mezi kterými mohu jmenovat například nádherné dřeviny či pavoučí sukni. A aby toho nebylo málo, i Twilfitt & Tattings objednali nové šaty, takže výběr nyní mají rozhodně pestrý.

Také Křišťálová jeskyně a Dům U Rozbitého sklíčka nezůstávají pozadu, na stojáncích se totiž objevily staronové brýle a legendární mašličky. Vetešnictví u Kšeftaře láká zákazníky na pár obnošených kousků z minulých let a jak všichni víme, kšeftovat se snaží co to jen jde – jako vždy.

I přes tyto snahy ovšem množství zákazníků s koncem roku rapidně pokleslo, neboť zejména studenti již příliš nenakupují: své jmění totiž utratili na zimní kolekci a nové peníze se jim nehrnou, teď se totiž spíš než oblečení hodí každému body. 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *