Nováčkovský turnaj Denního věštce – 5. kolo

| Vydáno:
Polovina léta je za námi a stejně tak polovina nováčkovského turnaje Denního věštce. Naši nejmladší se perou s úkoly pro neúprosné lapky, aby pomohli kouzelníkovi v nouzi. Jejich snažení nezůstane bez odměny, a protože se pomalu blížíme ke konci, pojďme se podívat, jak dopadlo 4. kolo.

Naši nováčci měli tentokrát za úkol porazit Ďábla v jámě a vydolovat z něj určitá slova, a když to půjde, tak také nějaký ten poklad. Poprali se s tím bravurně, ale na výsledky si ještě chvilku počkáme. Teď se podívejte, co vám vzkazuje Aristes.

Jak je vidět, zatím je opravdu spokojený a já věřím, že tomu tak bude i dál. Tentokrát po vás chce sice něco obtížnějšího, ale nebojte. Jsou daleko horší věci! Abyste měli jistotu, co přesně se po vás chce, podívejte se sem:

A než vám popřeji za sebe i za Arista hodně štěstí, ukáži vám ještě výsledky za poslední kolo.

Začíná to být opravdu zajímavé, rozhodně se však ale ještě může leccos stát! Proto neváhejte a ještě se o nějaký ten klíč nebo bonusový bod poperte!
Pro tentokrát budete mít čas na splnění úkolu do 20. 8. včetně. Čekat na vaše vypracování budeme jako již tradičně v externím sovinci: t.brendi@seznam.cz.

My vám přejeme hodně štěstí, pevné nervy a tentokrát také svaly!

Hezký lov!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *