O kolečko míň?

| Vydáno:

Po otisknutí článku „O kolečko víc“ podala profesorka Grey-Slytherin na DV stížnost k Nejvyššímu Divotvorci Starostolce za pomluvu, nactiutrhání, poškození špatné pověsti a rozvrat rodinného krbu zveřejněním jejího vztahu s vlkodlakem. Dennímu věštci nyní hrozí vysoká pokuta, REdakci-CEnných-SEnzací zánik, mně odebrání licence a šéfredaktor Orionis se dokonce obává o svůj život. Kdyby však nepřeceňoval svůj význam a důležitost, viděl by, že nikomu nestojí za mávnutí hůlkou.

Byla jsem proto požádána o své vyjádření ke vzniklé kauze. Své články nekomentuji, učiním tak zcela mimořádně na žádost šéfredaktora DV.


Co rozčílilo madam Angelu na článku natolik, že sáhla po tak krajním řešení a obrátila se na soud? Po pravdě řečeno je za tím pouze vyhlídka možného odškodného, které si hamižně a zcela nesmyslně stanovila daleko za likvidační hranicí pro DV.

Ale konkrétně. Madam Angela se cítila ponížena informací, že heká a funí. Podařilo se nám však získat zvukový záznamníček slečny Glisové, na kterém je zachycen autentický zvuk madam Angely vcházející do VS. Záznam jasně svědčí o tom, že chůze s berlemi pro ni byla namáhavá, čemuž odpovídá i její následné zřícení do nejbližší židle, byť to byla židle u nebelvírského stolu.

Poslech záznamu
Za poskytnutí zvukové stopy slečně Glisové děkujeme.

Dále se madam Angela cítila poškozena ujištěním, že studenti by jí jistě přáli více elektricky ovládané vozítko, než stávající manuální. Zde tedy bereme ujištění zpět a informaci upřesňujeme: Studentům je úplně jedno, na čem madam Angela jezdí.

Nejvíce však byla problematická ta část článku, která poukazovala na vřelý vztah vzniklý mezi madam Angelou a vlkodlakem Johnem. Jednalo se samozřejmě o spekulaci, která však stojí na pevných základech. Fakta jsou jasná:
• Příčná ulice objednala, dovezla a zaplatila madam Angele zánovní křeslo
• Darem dostala rovněž nové drahé luxusní zelené šaty, které též byly placeny z účtu Příčné ulice, neboli z účtu nás všech
•Vlkodlak Werewolf (odkazuji se na článek „Na čí stranu se ve sporu postavil John Werewolf?“) se veřejně ve VS distancoval od protestu proti článku
• Madam Angela upozorňovala své kolegy na to, že sborovna nemá bezbariérový přístup a ona se tam dostává jen díky tomu, že ji laskavý John nosí na zádech. Pro případ, že by snad madam Angela chtěla svá slova popřít, zapůjčil náš fotograf panu Orionisovi svůj fotoaparát, aby vyfotil důkaz za zdmi sborovny, kam je veřejnosti vstup zapovězen.


Tento článek považuji za dostatečnou obhajobu v dané kauze a do rozhodnutí soudu se k ní již nebudu vyjadřovat.


Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV: Mystifikace Fabulantová

Komentáře

  1. – Oh, no takto jsem se už dlouho nepobavila! =DD Smekám před odvahou slečny Glisové! A zírám, o co přicházím, když jím ve svých komnatách a ne ve Velké síni… Pořídit madam inspektorce vozíček bylo čiré dobrodiní =D

    1. Re: – Kategoricky protestuji!!!! Záznam je falešný!!! Neposkytla jsem slečně Fabulantové žádný záznam, to je naprostá lež a pokud se ostatně na odkaz podíváte, zjistíte, že tam je jakési jméno a.kaška!!! A ujišťuji všechny čtenáře, že jsem zcela na straně madam Angely, kterou velice obdivuji a na důkaz toho mohu uvést, že jsem dokonce vystudovala letos první ročník japonštiny, jen abych jí mohla být nablízku.

      1. Re: Re: – Tak vážení, zvuk byl získán od jakési MUDLOVSKÉ firmy „A. Kaška na mobil CZ“, která nabízí „nejlepší melodie, obrázky a hry na tvůj mobil“. Tak se mi zdá, že podám žalobu na slečnu Fabulantovou i já, protože takto se snaží poškodit MOJI pověst. A to tedy je vážně bezostyšné – kde mám já jako nezaopatřená studentka vzít na drahé právníky?!

  2. Elektrické křeslo? – A nehledě na to, ať slečna Fabulantová nedělá hloupou, je zcela zjevné, co myslela tím „elektrickým křeslem“! To je mudlovský popravčí nástroj, zatímco pokud by měla na mysli pomůcku pro invalidy, použila by výraz elektrický vozík. Samozřejmě, dokázat jí to nelze, v tom je právě zákeřnost takovýchto dvojsmyslů! A ještě k tomu „naděje vzbuzujícím“ či jak to tam bylo! Slečna Fabulantová zřejmě přeje madam Angele smrt. Inu, ráda by se sama stala Osobností Hogwarts, nejspíše, ale na to nemá!

  3. – Vidím, že madam Angela má daleko více příznivců než jen profesora Johna :-)) Upřímně závidím :-DD

  4. – Myslíte rehabilitaci ve smyslu očištění Vaší pověsti nebo rehabiltaci ve smyslu rekonvalescence? :-)) Aby tu zase nevznikl šum, který tak svádí ke spekulacím 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *