Černá perla kapitána Sparrowa

| Vydáno:


Všichni poctivě pracující si již dlouho dobu kladou otázku, kde vzala profesorka Consuela Zirkon takovou astronomickou částku na svém účtu? Náš zdroj v Gringottově bance nám závratnou výši konta potvrdil. Profesorka Zirkon vlastní kolik zlata, kolik zbytek školy dohromady! Nyní je záhada objasněna! Náš externí zdroj Jack S. zaslal exkluzivně RE-dakci CE-nných SE-nzací fotografii, na které je zachycena supervizorka kvízů při svých letních aktivitách:

Náš další zdroj v Gringottově bance nám zároveň i potvrdil naše podezření, že nejvyšší vklady na účet přibývaly právě v letních měsících, které madam Zirkon netráví ve školních zdech. Za jejími příjmy tedy nestojí bohatý sponzor, jak jsme se mylně domnívali, ale madam Zirkon v létě drancuje obchodní mudlovské lodě pod obávanou přezdívkou „Černá perla“. Původně jsme se chtěli vydat za inspektorkou výuky a informovat ji o aktivitách její podřízené, ale vzhledem k probíhajícímu soudnímu řízení jsme ji nevyhledávali. Na kriminální praktiky profesorky Zirkon jsme upozornili odpovědné osoby na Ministerstvu kouzel, výsledkem čehož je přesun obviněné Zirkon do vazební věznice v Mrazákabanu. V příštím školním roce ji proto na hradě neuvidíme.
Zároveň se domníváme, že za výběr profesorů pochybných mravních kvalit by měl být někdo zodpovědný!

_________________

Připomínáme, že dle kouzelnického zákona č. 596 z roku 1563 § 17, odst. 2 a 5b ve znění pozdějších předpisů má Denní věštec nárok na nálezné ve výši 5 % z majetku, který byl zabaven na základě jeho odhalení. Číslo trezoru DV je 567802 Gringottova banka.


Pro DV si s ledovým klidem vystřelila z Canonu: Mystifikace Fabulantová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *