Předpověď počasí z Veverčího oříšku – Letní speciál III.

| Vydáno:
S postupem léta odjel jeden zájezd za druhým. Vzpomínáme, co všechno jsme prožili, co jsme stihnout chtěli a nestihli, a také, kde nás počasí vypeklo a kde nám hezky přálo. Pojďme se na to spolu podívat, abychom pro příští rok měli představu, co nás možná čeká!

Divoký západ
Merlinužel když jsme zjistili, jaké počasí ovlivní v době dovolených celý Divoký západ, usoudili jsme, že raději nikoho děsit nebudeme. Však ty padající trakaře bezpečně poznají i bez naší předpovědi!

Japonsko
Zájezd do Japonska je už sice také pryč, ale zde jsme si řekli, že bude lepší varovat vás pro příští rok, i když jen takto, aby se nakonec nestalo, že nás bude někdo žalovat.

Na území Japonska v těchto obdobích čekáme krásné letní teploty okolo 28 °C. Naše rosnička Běhunka vylezla po žebříčku až na vrchol a z toho lze jasně usoudit, že bude každoročně opravdu krásně. Nic pro ty, kteří jsou v depresi.

Co je však nutné zmínit, to jsou kouzla odhalující bouřková mračna! Ta se většinou v létě stáčejí spíš na druhou stranu zeměkoule, proto ani oblačnost nebývá valná. Nebývají mraky, nebývá déšť. Ovšem nemůžeme zaručit vhodné povětrnostní podmínky. Proto doufáme, že výletníci omezí pohyb vzduchem.

Bio zátěž bývá v tuto roční dobu příjemná. Krásná 1. Takže všechny problémy, které se vyskytnou, budou jen nešťastnou náhodou.

Výlet do Karibiku
Milovníci pirátství si na tomto výletě vždy zcela jistě přijdou na své. Nicméně ten, kdo se i jen domnívá, že by mohl trpět mořskou nemocí, by si měl účast rozmyslet.

Moře totiž bývá divoké a rozbouřené. Bohyně Kalipsó, paní moří, totiž opravdu řádí. Nakonec pro vás tak to slibované bohatství může být, že prostě jenom přežijete.

A pokud ano, pak vám můžeme slíbit, že když vás zrovna nebude pronásledovat hurikán nebo nějaká mořská potvora, tak budete mít krásně slunečno a bez mráčků.

Povětrnostní podmínky budou záležet na tom, kam zrovna budete chtít plout, a bio zátěž… tu neřešme. Radíme vám však, abyste si zabalili hodně opalovacího krému! Kokosové mléko moc nefunguje.

Merlinovo moře
Místo plné slunce, krásného písku a nádherných teplot. Merlinužel v tomto letovisku již druhým rokem řeší problémy s kouzly ovládajícími počasí. Tu jim prší, tu je příšerná mlha a jindy přinese vítr lahůdky až ze střední Evropy!

Proto se nedá jasně předpovědět, co tam účastníky čeká. Vlastně to bude výlet s překvapením a všichni by tak měli být raději připraveni na všechno.

Může být totiž krásně, stejně jako se může stát, že budou padat trakaře… nebo lanýže. Vedení letoviska však rekreanty ujišťuje, že na problému pracuje a brzy jej odstraní. Tak uvidíme, po dvou letech by bylo na čase.

Doufám, že jste si své dovolené užili a že příští rok budou ty zážitky ještě lepší! A pamatujte: Nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *