Bramborové dámy

| Vydáno:

Se závěrem školního roku se pojilo i vyhlášení vítězů kouzelnické Čaropřehlídky, organizované vedením Příčné ulice. Výsledky většina obyvatel očekávala s obzvláštní netrpělivostí, zejména ovšem potom všech 25 soutěžících, kteří postoupili do uzšího hlasování, nemohlo v poslední lednový den ani dospat.

John Werewolf nakonec veškerému napětí učinil přítrž na Závěrečné slavnosti, na které vyhlásil pět jmen s nejvyšším počtem došlých hlasů. Na pátém místě se tak umístila madam Lavender dela Spacey, na místě čtvrtém potom slečna Vendesousa Asio Otusová. Třetí příčku obsadila slečna Alanise Olien Harlin, druhou slečna Elizabeth Lextrová a na prvním místě se za všeobecného jásotu umístila slečna Noxy Silverssson! Všechny dámy obdržely slušivé a hlavně vytoužené pytle od brambor, součástí první ceny byla navíc odměna v hodnotě dvou galeonů, součástí ceny druhé potom odměna v hodnotě jednoho galeonu. Speciální ceny poroty nakonec uděleny nebyly.



Na závěr opět samozřejmě přináším minirozhovor s výherkyní soutěže!

Slečno Noxy, mohla byste našim čtenářům prozradit, jak se vám váš nový pytel nosí? Neškrábe vás nebo nekouše trochu? A je z něj cítit taková ta typická bramborová zatuchlina?

Tak, neškrábe. 🙂 Kousl mě jednou, zapomněla jsem mu před oblečením dát palmsek… Ale to je pochopitelné, vůbec mě neznal, že ano. A ano, je cítit řádně, pokud chcete přivonět, mám trochu zatuchlinového extraktu, chci vědět jestli by se nedal nějak efektivně použít v laboratoři. 🙂

Nu, ehm, raději snad ne… Spíše mi ještě prozraďte, zda jste v soutěži vy sama hlasovala (respektive jestli soutěžící vůbec mohli hlasovat) a v případě že ano, tak komu jste dala hlas.

Ano, hlasovala jsem v soutěži, a hlasovala jsem pro naší zelenou primusku Žábu, Giní a… sebe! 😀 Ano, jsem sebestředná mrcha! 😀

V poslední řadě by potom naše čtenáře zajímalo, jak hodláte s pytlem naložit. Necháte si ho na věčné časy a už ho nikdy nesundáte, nebo ho naopak hodláte třeba vydražit a výtěžek věnovat na charitu?

Jeminkote, plány… Tak to nevím… Nejspíše si ho nechám, jsem na něj náležitě hrdá, když už mě spoluhradčané zvolili jako nejlépe oblečenou. 🙂 Uvidíme, jak půjde čas, třeba někdy… Mohl by o něj být velký zájem. 🙂 Každopádně v nejbližší době ne. 😉

Děkuji za rozhovor!

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *