Neumírej! Jdi do fialova!

| Vydáno:

Ano, už je to tak. Skandální a hromadné odchody studentů za lepším. Hlavně za penězmi a klidem.
Na úkor své barvy se rozhodli, že raději budou žít klidným postarším životem (za který dostanou zaplaceno) než bujarým studentským. Kdo by to takto nechtěl…


V posledních dnech na hradě mizí barvy. Z barevných a zářivých kolejních barev studenti přechází na pochmurné, vybledlé a okoukané tmavě fialové. Je to docela smutné, vždyť jen za posledních pár období ve škole odešli z Nebelvíru nejaktivnější studenti. Rodina Orionisova si ovšem oblékla hábity zářivě fialové – profesorské.
Avšak tento týden naše řady opustily další studentky. Z mrzimoru to je Sirael de Gevaudan, která se zatím tváří velice spokojeně a šťastně, ale uvidíme jak dlouho jí to na postu pracovníka Příčné ulice vydrží a kdy jí úsměv klesne.
Třeba jsem jenom skeptická a bude ji to tam bavit. A třeba to nemyslím vážně. =D
Z Nebelvíru přešla na tmavě fialovou Aki san Marino, která nyní utírá prach u Tří košťat, jenom aby nám tam neumřela nudou.

Dokonce se k nám do redakce doneslo, že slečna bibi střeštěnka a slečna Vendy plánují odchod také. Každým dnem tedy můžeme očekávat ještě fialovější Velkou síň. Máme se na co těšit.
Také několika zmijozelským studentkám, které si nepřály býti jmenovány, leží žádost o cestu do klidu – jak se říká – na stole.
V době finanční krize je to docela pochopitelné.
Slečna Alisma B. Fisto komentovala toto studentské počínání jako „zajímavou módu“.

Můj názor:
Myslím si, že slečny toho mají již hodně za sebou, a tak mají právo jít za klidem. Jistě – kdyby všichni fialoví dělali to, co mají, a okrajově se zabývali třeba RP, bylo by na hradě hned lépe. Tím samozřejmě neurážím nikoho konkrétního.

Hezké následující dny bez velkých ztrát přeje Ginevra de Naga!
Ze Zmijozelu, kdyby na to náhodou někdo zapomněl!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *