Zjistěte svou budoucnost!

| Vydáno:
Možná jste si už všimli a možná ještě ne, blíží se rozřazovací slavnost, zápis na předměty a jiné důležité mezníky ve vašich životech! A to je ideální doba na zjištění vaší budoucnosti a zdarma! Nepropásněte proto svou šanci, když příležitost buší na dveře!


Zaspal Předmět

Datum narození: 1. 1. někdy v 19. století
Místo: Kabinet učitelek
Specializace: Věštění ze zlámaných brků, kapajícího inkoustu a nářků studentů, kteří nemají dost peněz na výuku


Pan Zaspal je špičkou ve svém oboru, proto uděláte chybu svého života, pokud nezanecháte svůj dotaz v komentářích.

Zajisté vám během krátké doby zodpoví vaše otázky, a to úplně zadarmo! Právě nadešel ten správný čas, abyste zjistili, co vás čeká a nemine! Nebo možná, co vás mine.

Pro Denní věštec
Spolek věštců

Komentáře

    1. Milá slečno! To by rád znal každý! Budoucnost nejistá. Kdybyste chtěla vědět, jestli zítra zakopnete, to jisté. Vy nejistá. Ale zkusil jsem to. Zaposlouchal jsem se do kapek inkoustu. Budoucnost nejistá. Buď opatrná.

      Zaspal Předmět

        1. Drahá slečno, nechal jsem kvůli vám ukápnout pár kapek inkoustu a zjistil jsem následující! Uklouznete. Možná si zlomíte jen jednu nohu, ale měla byste si dávat pozor. Do někoho přitom totiž vrazíte. Ach, to bude nemilé!

          Zaspal Předmět

    1. Slečno, kvůli vám jsem zlámal pár brků. Nemám už žádné. Víte, co to znamená? Že nejspíš nikdy nebudete mít 10 galeonů. Promrháte je. Ale nebát! Nebude vás to mrzet!

      Zaspal Předmět.

    1. Drahá slečno, nesmíte se ptát kdy, ale jak! Otázky „kdy“ tak nejisté. Pro vás jsem se zaposlouchal do nářku studentů, z toho řevu zaléhají uši, bude to za dlouho. Peníze lítají… lítají z kapes.
      Přeji vám štěstí.

      Zaspal Předmět

    1. Dobrý den, slečno!
      Někdo tvrdí, že počasí se nedá předpovídat, ale tomu nesmíte věřit! Poslouchal jsem lámání brků a víte, co se stane? Nebude pršet. Praskot byl tak suchý jako naše země. Budeme se s tím muset smířit!

      Zaspal Předmět

  1. Dobrý den,
    velmi by mě zajímalo, o kolik bodů letos Zmijozel vyhraje školní pohár!

    1. Drahý pane, u vás přicházelo v úvahu jen věštění z nářků studentů a bylo to strašlivé.
      Vyvěštil jsem, že ze začátku budete ve vedení. Jenže pak se vaší kolejí prožene zelená rýma a o svůj náskok přijdete. Hm, škoda, na výhru to nevypadá.

      Zaspal Předmět

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *