Nováčci – hrozba pro hrad? ANO!

| Vydáno:

Říkáte si, že nováčci nejsou vůbec nebezpeční, že to jen tvrdí ti, kteří je nemají rádi? Dovolte mi vás vyvést z omylu!

K tomuto objevu jsem přišla naprosto náhodně a vůbec jsem nečekala, že zjistím právě toto! Sedím si dnes tak poklidně ve Velké síni a přemýšlím, jaký předmět si zapíšu, když vtom přišel Samael Raukowicz s tím, že se vydáme do lesa na výpravu. No, neváhala jsem a přihlásila se a mezi spoustou zájemců jsem byla vybrána.

Po úspěšném probojování z Velké síně (nováčci se mě pokoušeli zastavit a vyrvat lístek do lesa z ruky) jsem se já, Lee Mortir, Noxy Silverssson, Any Dawson, Elyssea Ellesméry a pánev dostavili na kraj lesa, kde jsme se dozvěděli, že nás čeká výprava za divochy. Vydali jsme se tedy na cestu.

Hned po pár minutách jsme se ztratili. No nic, pan průvodce se vydal jedním směrem a my druhým. A najednou – uslyšeli jsme hlas! Po chvíli se k nám připotácela jakási osoba, která tvrdila, že je ztracený nováček. Zelená část výpravy vytáhla nože, hůlky, klacky, Lee se odplazil dál. Modrá část vytáhla hůlky a snažila se vytáhnout z nováčka, co je zač. Po otázce ,,Nováčku a proč máš tak velké zuby?!“ se nováček vrhl po Elyss a se svými UPÍŘÍMI zuby se jí pokusil zabít! Nakonec zasáhla Noxy, která „nováčka“ probodla stříbrným nožem. Nováčka jsme tam nechali ležet (byl vůbec mrtvý?) a pokračovali jsme ve výpravě.

Ovšem jak teď můžeme v klidu spát, když víme, že jeden z nováčků byl upír? Jak můžeme vědět, že tu nejsou i další nebezpeční nováčci – upíři? Že by se někdo pokusil zničit hrad pomocí nováčků? Pokusím se pro Vás zjistit víc, ovšem do té doby raději u sebe stále noste trochu česneku.

Komentáře

  1. – Opravdu žasnu, co se v tom lese zase neděje… V porovnání s tímto se mi zdají veškeré události na hradě řešené i neřešené jako prkotiny. Neskutečné.

  2. – To je tedy určitě pěkně sprostá pomluva! Někdo zase šikanoval chudáčky nováčky, použil na ně kletbu na zvětšení zubů a matoucí kouzlo. Vy jste ho probodli dýkou? Jak jste jen mohli?! A ještě jste ho tam nechali ležet, ani se to nijak dál neřešilo? SKANDÁL, vážení! No to je opravdu neuvěřitelné. Nezbývá než čekat, kdy to odnese další z nás! S takovýmhle přístupem aby se bál každý! A proto, milý nováčci, při sobě vždy raději voďte spolehlivého staršího studenta, který vás bude schopný před touto nemístnou šikanou ochránit. Jak vidíte, je to velice vážné, a může dojít dokonce i k VRAŽDĚ, ke které se bez jakéhokoliv studu navíc studenti přiznají v NEJČTENĚJŠÍM KOUZELNICKÉM TISKU!

  3. Skandál – ehm, takto 😉 Nějak se mi prohodil titulek se jménem a jméno raději uteklo úplně. To jsou ta matoucí kouzla! Nováčci, mějte se na pozoru!

  4. – A kde je to, jak jsem mu pánví vyrazila zub a on mi ji podřel? :D:D

    Moje pánev je v Denním věštci!!!! Hurááááááááá 🙂

  5. Ochranu! – A to ještě chudáci ti nováčci, co mají agresivní vzhled! Už nikdy nevlezu ven sám!

  6. ehm… – Jde vidět, že jste si ještě na drsné podmínky hradu nezvykli…já už byla pod matoucím kouzlem nejmíň desetkrát.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *