Důvod hodit se do gala! Rozřazovací slavnost v plné parádě!

| Vydáno:
Prázdniny uběhly jako voda a už tu máme nový školní rok! To znamená nové studenty, nové příležitosti, a to vše začíná rozřazovací slavností! Je to skvělá příležitost provětrat šatníky!

Profesorský sbor se ani tento rok nenechal zahanbit a oblékl to nelepší, co móda na Příčné nabízí. Některé modely jsou opravdu jedinečné!

Pan ředitel zůstává stále věrný svému hábitu, který je vskutku originál. Jeho outfit je poskládán tak, že na něm jsou zastoupeny barvy všech kolejí.

Pozadu nezůstali ani ředitelé jednotlivých kolejí, kteří se většinou nechali inspirovat kolejními barvami. Musíme vyzdvihnout, že ani pan profesor nezůstal pozadu a svoji módní kreaci dovedl k dokonalosti.

Podařilo se nám zastihnout i slečny primusky, které vznešeně reprezentovaly své koleje a jejichž dokonalému vkusu nelze nic vytknout.

Zapomenout nesmíme ani na nováčky! Vždyť to byl hlavně jejich důležitý den. Většina z nich dala přednost školním hábitům, ale našli se i tací, kteří neváhali utratit své těžce vydělané srpce během prázdninových brigád a rozhodli se nás oslnit na slavnosti. Jenom doufáme, že jim zůstalo i dost galeonů na zápis do výuky!

Mezi osazenstvem hradu, které přišlo na rozřazovací slavnost, se objevili i jedinci, kteří dali sbohem zavedeným konvencím a rozhodli se dát na odiv vlastní styl. Někdy se jednalo o celý model, někdy nás zaujal i výrazný doplněk.

A nakonec tu máme kategorii, na kterou všichni netrpělivě čekáme! Dámy a pánové, chlapci a děvčata, dovolte mi uvést modely z HAUTE COUTURE!

Pro Denní věštec
Daria Drake Graham

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *