Mrtvé kvízy?

| Vydáno:

Je mnoho místností na našem hradě, které jsou navštěvovány trestuhodně málo. Kromě hostince U Tří košťat zeje prázdnotou i Malá herna U Čmouda, a také místnost, která slouží k procvičování mozku. Kvízy.

Kvízy neustále přibývají (jejich aktuální číslo je 469), ovšem žebříček nejlepších se nijak nemění.
Je dost možné, že je to z jediného důvodu. Dají se za ně získat pouze mozečky. Mozečky, které nemají zvláštní hodnotu. Kdyby se za kvízy dávaly body nebo srpce, je víc než jisté, že by se návštěvnost podstatně zvýšila.

Takto si můžete jen dobrovolně rozšiřovat své znalosti. Což, jak je vidno, moc studentů nepřitahuje.

Je škoda, že tato část hradu, která se spouštěla s velkým nadšením jeho obyvatel, teď postupně zapadává prachem. Dokonce je víc zaprášená než samotný archiv!
A nejúspěšnější řešitelé kvízů nemají nic než nové znalosti (které také velice rychle zapadají prachem) a mozečky, které vlastně nikoho nezajímají. Při přepočtu mozečků nejúspěšnější řešitelky p. p. Elle Sutherland na galeony (1 srpec = 1 mozeček), dostaneme závratnou částku téměř 80 galeonů. A takové jmění už by za pár kvízů stálo, nebo ne?

Ovšem daly by se kvízy vůbec nějak oživit? O resuscitaci se pokusili magíci, ale ani ti neuspěli. Vyřešit jeden kvíz se všemi odpověďmi správnými totiž není za vydatné pomoci strýčka Googla žádný problém…

Komentáře

  1. – Pěkný článek =)
    Ono ale třeba můj problém je v tom, že mám hotových cca 130 kvízů a co mi je platné, že jsem sotva za čtvrtinou, když ty zbylé 3/4 dělat už opravdu nehodlám – drtivá většina z těch 470 totiž kříčí tím „učila jsem se do mudlškoly, při opáčku jsem hodila věci, které mě zaujaly, na papír a kvíz byl na světě“ – a prostě jo, neberte to, galeon za písemku z češtiny, ekonomie, zeměpisu, dějepisu… když to supervizor povolí. Chybí tu prostě soudnost, kvízy jsou neúměrně těžké (písemka se zjevně psala na střední škole, ne-li na VŠ!), častokrát i s chybami. S čím z toho bych se měla já jakožto čarodějka mudlí kulturou nezainteresovaná obtěžovat, že?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *