Hrr do bodů aneb jak si zatím vedeme!

| Vydáno:
Školní rok je pomalu v plném proudu, studenti i profesoři si zvykají na termíny a někteří ze studentů do toho opravdu šlápli a vystřelili kupředu děsivou rychlostí. Pojďme to teď rozebrat maličko podrobněji!

Nebudeme pochopitelně rozebírat celý bodovací žebříček, to by nikdo nechtěl číst. Probereme si prvních 20 míst a pořádně je dopodrobna rozebereme!

V první dvacítce najdeme 9 studentů ze Zmijozelu. Jsou to Narcisse Cinerea, Gita Hrdličková, Sooyeon Choi, Sharlindra de Vries, Loralei Silwerin, Jarrq Miekkala, Keša z Borové, Hannabell Cavanaugh a Andra Tigers.

Havraspár má najednou o několik studentů méně, tedy 4 studenty. Indris Elwinor, Mia Whitebear, Áine Adair a Magnolie Rafaela Calder.

Mrzimor  rovněž 4 studenty. Jsou to Amanda Wright, Mischel Binghum, Mark William Callaway a Whina Smithová.

Nebelvír má v první dvacítce nejméně svých zástupců, a to pouze 3. A těmi jsou Theresa Brendi a Gael Épahintéréssé a Tessa di Maristella.

Nejlépe je na tom tedy Zmijozel, což ostatně vidíme i v celoškolním bodování. Rozdíl mezi devíti studenty Zmijozelu a třemi Nebelvíru je opravdu značný. Zmijozel do toho letos opravdu kopl!
Nejvíc bodů za zelené dosud získala Narcisse, která se ještě stále může pokusit svrhnout z prvního místa Amandu. Tak uvidíme, jak tenhle boj dopadne! I ostatní příčky jsou však poměrně těsně vyrovnané, takže s dalšími termíny se jistě bude pořadí ještě měnit.

My se teď však podíváme, jak jsou na tom zástupci jednotlivých kolejí se získanými body celkem.

Zmijozelská devítka doposud nasbírala úžasných 5 741 bodů! To je skoro polovina jejich celkového sesbíraného počtu bodů!

Havraspárská čtyřka má zatím 3 501 bodů. Co si budeme povídat, málo to není, ale na zelené to ještě nemá!

Mrzimorská čtyřka sesbírala 3 557 bodů. A to máme o pár bodíků více než u Havraspárských. Zejména díky Amandě, která kraluje bodovacímu žebříčku.

Nebelvírská kolej a její tři zástupci dohromady mají 1 963 bodů, a to je prozatím nejméně. Určitě by potřebovali v první dvacítce alespoň ještě jednoho svého člověka.

S body čistě za výuku se to má následovně.

Zmijozel opět posbíral nejvíce, a to 2 725 bodů! Havraspár ukořistil 2 125. Je to méně, ale není to zas až tak málo! Mrzimor posbíral 2 529. To je skoro tolik, co nasbíral Zmijozel. Ještě kousek a bylo by z toho první místo za výuku! A Nebelvír získal 1 394. Holt je jich o jednoho méně, ani s dalším člověkem navíc by se však příliš nezměnilo.

To už bylo maličko zajímavější rozložení bodíků! Teď se podíváme, jak to vypadá s body za tvorbu. Tedy za soutěže! Ty bývají obecně velice zajímavé!

Zmijozelští nasbírali za soutěže 2 342 bodů! A to je opravdu hodně, i když musíme vzít v úvahu fakt, že jich je devět a ostatních o polovinu méně! Havraspár získal 1 140 bodů. To je sice poněkud méně, ale zase jsou pouze čtyři, takže to rozhodně není žádná ostuda. Mrzimor nasbíral 758 bodů. Tuhle skupinku táhne jednoznačně Amanda! A Nebelvír nasbíral pouhých 374 bodů. Jsou sice pouze tři, nicméně je tu vidět veliký rozdíl i mezi Havraspárem a Mrzimorem.

Poslední kolonkou, kterou můžeme spočítat, jsou body za semináře. I ty docela významně hýbou počty bodů, proto se to s nimi má následovně.

Zmijozel nasbíral 680 bodů! A to rozhodně je dost! Havraspár315 bodů za semináře, Mrzimor 275 bodů a Nebelvír 225 bodů. Tady je nejvíc ze všeho vidět, kolik má která kolej lidí v té dvacítce. Každý jeden navíc je značný bodový skok. Nuže, graficky to pak vypadá takto:

Obecně tedy vidíme, a je to logické, že čím více členů daná kolej v dvacítce má, tím lepší jsou výsledky. Platí to zejména u výuky a seminářů, ale ani to nemusí být vždycky stoprocentní. U výuky hodně záleží na počtu předmětů i udělaných úkolech. Nejzajímavější tak jsou vždycky soutěže, kde i kolej, která nevede boj o školní pohár, může mít jakési… „prvenství“.

A pochopitelně jsme teď koukali pouze na úzký počet studentů, těch nejlepších na škole, v globálu by to potom mohlo vypadat ještě maličko jinak.

Na závěr však všem kolejím přejeme hodně štěstí a sil. Školní rok teprve začal, ještě stále se může stát ledasco!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *