Bodování – nejúspěšnější nováčci

| Vydáno:
Protože sběr bodů pro svou kolej provází studenty po celou dobu jejich studia na hradě, stává se pro ně také patřičně velkou součástí. Pro naše nejmladší však může být trošku problém dostat se do tempa těch starších. Jak to tedy vypadá letos?

Nováčků máme na hradě celou řadu. Každá kolej jich na začátku roku dostala pořádnou „dávku“, avšak někteří z nich nás už stačili merlinužel opustit. Ne však všichni! Podíváme se teď na prvních 30 míst bodovacího žebříčku a koukneme se, která kolej má nejaktivnější mladou krev!

Jako první mi přišel pod ruku Havraspár. Ten má v první třicítce hned dvě aktivní duše. A to opravdu nevídaně aktivní! Jsou to Áine Adair a Magnolia Rafaela Calder. Obě dvě slečny rozhodně dělají koleji čest!

Lépe je na tom však Mrzimor, který má rovnou tři nováčky! Těmi jsou Mark William Callaway, Whina Smithová a Ludovic Astier. Dva pánové a jedna slečna! A z toho první dva jmenovaní jsou v žebříčku opravdu vysoko!

Zmijozel má v nejlepší třicítce pouze jedinou zástupkyni, a tou je Sharlindra de Vries, která se však těsně nevejde do první desítky, což je krásné umístěni!

Nebelvír má, po vzoru Havraspáru, též dva nováčky. A těmi jsou Gael Épahintéréssé a Ashley Carson. Taková princezna a princ prvního ročníku u červených.

Daleko zajímavější však bude, jak jsou na tom tihle nováčci bodově! A rovnou musíme říct, že dobře! Protože být v prvním ročníku a rovnou se do bodů pustit takhle po hlavě, to chce odvahu! Pro názornost koukněte na grafy:

Celkově tedy nejvíce bodů nasbíral Mrzimor, a to 1 959 bodů, Havraspár 1 549 bodů, Nebelvír 1 169 bodů a Zmijozel 649 bodů. Rozhodně je však krásné, že jediný zástupce Zmijozelu má polovinu toho, co mají dva v Nebelvíru!

Body čistě za výuku jsou maličko jiné:

I tady to táhne Mrzimor a jeho tři nejlepší nováčci, kteří mají dohromady 1 371 bodů, Havraspár 952 bodů, Nebelvír 773 bodů a Zmijozel 316 bodů.

Zajímavější ale vždycky bývají body za tvorbu!

Zde je to už maličko zajímavější, neboť samotná Sharlindra dokázala nasbírat za soutěže více bodů, jak dva studenti z Nebelvíru. Zmijozel tedy má 258 bodů, Nebelvír 216, Havraspár 422 a Mrzimor 402. Další zajímavá věc je mezi Havraspárem a Mrzimorem, kde Havraspár, který má pouze Áine a Magnolii, má více bodů než Mark, Whina a Ludovic dohromady!

Poslední kolonka jsou body za semináře! I ty bývají zajímavé.

I zde to táhne skupinka tří Mrzimorských, kteří nasbírali 240 bodů, Nebelvír nasbíral 180 bodů, Havraspár 165 a za Zmijozel Shar 75 bodů. Samozřejmě je to krásný výsledek, jako u všech ostatních!

Na seminářích tu bylo nejvíce ze všech vidět, že jeden člověk víc nebo míň je znát. Na druhou stranu nikdy nevíme, kdy nám přijdou nějaké body!

Na závěr se totiž podíváme ještě na to, kolik má kdo zapsaných předmětů!

Za Havraspár mají Áine a Magnolia dohromady 33 předmětů! To rozhodně není málo! Za Mrzimor mají všichni tři 50 předmětů, což je skoro astronomické číslo na nováčky! Za Nebelvír je to 23 předmětů a za Zmijozel 7 předmětů.

Tyhle počty ještě mohou vzrůstat nebo klesat, rozhodně s postupem školního roku budou pořadí v bodovacím žebříčku měnit!

Nejvíce předmětů za nováčky má ovšem Mark William Callaway, který jich má rovných 30! Tak uvidíme, zda je všechny zvládne!

Přejeme všem nováčkům hodně štěstí a pevných nervů, protože je určitě budou potřebovat!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *