Na konec světa

| Vydáno:


S Canonem jsme se dnes vydali po stopách bývalé supervizorky soutěží Raven Maris Gravediggerové, která po sesazení z této funkce záhadně a bez jediného slova opustila Bradavickou školu čar a kouzel. Na první pohled se zdá, že je vše v pořádku a že je zaměstnankyně školy pouze v mrazícím boxu, nicméně po důkladnějším prozkoumání naše REdakce CEnných SEnzací zjistila, že v mrazáku se nachází pouze umělé tělo podobných proporcí.

Samozřejmě jsme se s tímto výsledkem nespokojili a začali pátrat po „mase a kostech“. Nějaké kosti se poměrně rychle našly ve sklepení, ale po mase stále nebylo ani památky, a proto jsme byli donuceni využít speciální druh čichacích hafoňů, kteří nám se stopováním výrazně pomohli.
Při náročném pátrání po madam Raven jsme prošli devatero hor, překročili devatero řek… A pak jsme konečně dorazili k Merlinovu moři, které se nachází na konci světa a kde má madam Gravediggerová doživotně rezervovaný svůj slunečník na nejexkluzivnější pláži celé planety jako dárek od školy, v níž dlouhá léta poctivě odváděla solidní práci.

Madam Gravediggerové přejeme příjemný odpočinek a doufáme, že až načerpá dostatek sil, vrátí se s novou energií v žilách zpět do Bradavického hradu za svým manželem, který si již mimo jiné stěžoval na to, že „se nyní jen potvrdilo, že ruce žádného domácího skřítka mu nezalátají ponožky tak dobře, jako ruce milující manželky.“

Těšte se na příští hudební pecku od kolegyně Fabulantové.

Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelil z Canonu:

Komentáře

  1. Neuvěřitelné, – pan B.Ulwar napsal dočista pozitivní článek, žádné nactiutrhání, jen idyla pod slunečníkem! Tož zdravím, madam Raven, a pozor, ať se nespálíte:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *