Obludné praktiky profesorů

| Vydáno:
Už jste někdy od svých spolužáků zaslechli řeči typu: „Tyjo, ta si na nás zase vymyslela věc.“? Nebo jste byli svědky nějakých obludných praktik, které naši profesoři při svých hodinách používají? Že ne? Tak to jste mezi těmi šťastnými! Ale my to víme! Denní věštec to vypátral!

Byť na naší škole vyučují jen ti nejlepší a byť jsou jejich výukové metody ověřené a kolikrát i mnoha lety prověřené, stejně se najdou takové hodiny, předměty, profesoři, kde byste „normální“ přístup čekali jen stěží! My jsme se nebáli nahlédnout pod pokličku a nějaké ty obludné praktiky jsme se rozhodli vynést na světlo světa.

A začneme rovnou oblíbenou profesorkou, kterou není nikdo jiný než Barbara Arianne Lecter. Všichni víme, že slečna je obrovský milovník žab a zachraňuje všechny bez výjimky, i kdyby mělo jít jen o nakreslený obrázek.

Už málokdo však ví, že slečna Barb po svých nebohých studentech čas od času žádá, aby se o její miláčky starali! Že to není tak hrozné? Tak to jste na omylu! Z našeho spolehlivého zdroje jsme zjistili, že když na poslední hodině žabologie třída neodvedla svou práci dobře, zůstali všichni po škole a za trest čistili všechny žáby, které slečna kdy zachránila! Údajně prý také prohlásila, že se to stane znovu každému, koho ještě někdy chytí, že žábě zkřivil byť jen jediný „vlas“!
Studenti však byli natolik vyděšení, že o této obludné praktice raději nikomu jinému z profesorského sboru neřekli.

A podobně jsou na tom i studenti, jež navštěvují hodiny madam Anseioly Jasmis Rawenclav! Ta si má zase pořádek ve třídě udržovat výhrůžkami, že kdo se byť jen jedinkrát prudčeji pohne, kousne ho do krku.
Ono tedy dle zjištěných informací prý pokouše i ty, kteří si nedají dostatečný pozor! Na druhou stranu tyto praktiky se více týkají pánského osazenstva tříd, i když to neznamená, že by slečny nebyly v nebezpečí! A tak si poslední dobou spousta studentů na hodiny madam Ansí nosí raději nějaké šátky na krk.

A náš výčet obludných praktik ani zdaleka nekončí! Samotná inspektorka výuky, Cerridwen Lowra Antares, která vyučuje mimo jiné Věštění, zase svým studentům hrozí, že jestli nebudou své úkoly psát pečlivě a jestli nebudou tiše, vyvěští jim tak hrozivou budoucnost, že si to ani neumějí představit.
Tato výhrůžka je natolik děsivá pro většinu studentů, že na hodinách slečny inspektorky je opravdu většinou hrobové ticho…
Zatím však nikomu nic zlého nevyvěštila, takže jde nejspíš jen o plané výhrůžky.

Také madam Belatris Nithelas Malrinová je podezřelá, že na své studenty bystrozorství zkouší obludné praktiky! Ne, kletby, které se nepromíjejí, to skutečně nejsou, tak zlá madam není, nicméně jsme se doslechli, že v hodinách bystrozoství některé příklady nebo naopak nešťastné nehody, které se bystrozorům v praxi stávají, líčí s takovým zápalem, až mají studenti čas od času strach, že je madam za některé ty nehody sama odpovědná. A to všechno bohatě stačí, aby z toho měli noční můry.
V čem je tedy tato praktika tak obludná? No přeci v celé své podstatě! Studenti jsou z hodin celí vyjevení, ze strachu se však většinou bojí z hodin odhlásit. Sama madam však říká, že její hodiny přežijí jen ti nejsilnější… tak uvidíme.

I když by tomu nejspíš mnoho lidí nevěřilo, ani samotná šéfredaktorka Denního věštce a profesorka vyučující Šéfredaktorské minimum, Niane z Libelusie, nemá čistý štít!
Studenti Šéfredaktorského minima se nám svěřili, že jsou přesvědčeni o tom, že madam Niane do svého proslulého Niokaa něco přidává. Nejspíš půjde o nějaký silný dryák, který by dle všeho měl studenty nakopávat k větší produktivitě.
Možná právě proto jsou studenti, které vidíte v jednom kuse s hrnkem toho lahodného nápoje, tak strašně hyperaktivní. Otázkou zůstává, jestli je to dobře, anebo ne!

A to je pro tentokrát už bohužel vše. Samozřejmě i jiní profesoři na škole mají své obludné praktiky, k jejich štěstí jsme se o nich však nedozvěděli. Anebo ano, ale strach nám nedovolil je zveřejnit.

Teď jste měli možnost nahlédnout do pozadí některých hodin a pro vaši i naš, bezpečnost na to raději rychle zapomeňte!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Komentáře

    1. Nene, slečno Narci, nevěřte! To niokao je naprosto čisté! Řeknete to, prosím, všem ostatním? +zkouší to+

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *