Sedmiboj – Elanius Aine Neil

| Vydáno:

Na otázky Smajlíka Smoulíka odpovídá další účastnice Sedmiboje, slečna Elanius Aine Neil.

1) Čas na odevzdání prvního úkolu se už pomalu blíží, jak to stíháš?
Naprosto v pohodě. Dávno jsem již všechno napsala. Teď jenom přemýšlím, zda to mám odevzdat hned, nebo ještě počkat. Těžké dilema.

2) Dovolím si říci, že asi nejžhavějším tématem je teď Sedmiboj – jsi pyšná na to, že jsi byla vybrána?
Ano i ne. Na pýchu už prostě nezbývá ani kousek místa. Mám strach z budoucích úkolů a bojím se, že zklamu. Mám radost, že mne Pohár vybral a že mi moji modří spolužáci věří natolik, že mne do této soutěže nominovali. Je to takový mix pocitů.

3) Vnímáš lidi v Havraspárském týmu jako soupeře, kdy každý kope za sebe, nebo se zajímáš, jak na tom jsou?
V pravidelném kontaktu jsem pouze s Larstonkou. Teď náhodou vím, že napsala 47,5 palce. No není na zabití? Já těžko splácala těch 30 a ona má skoro 50! Uškrtit ji!
Já neberu nikoho jako soupeře. Jsou to pro mne něco jako kolegové a „spolutrpitelé.“

4) Jakých úkolů se nejvíce obáváš a z kterých strach nemáš?
Bojím se kreslení. Už teď se třesu jako ratlík. Bude to pro mne očistec. Nejvíce mi vyhovují povídky. Myslím si, že tam bych mohla nasbírat dost bodů, které v zápětí ztratím, až budeme mít za úkol cokoliv načmárat.

5) Jak stíháš jiné aktivity?
Blbě. Už jsem se musela odhlásit ze tří předmětů. Mám totiž ještě nějaké prefektské povinnosti, účastním, se také spisovatelského klání v Sub Salix a nesmím zapomenout na mudlovský život. Nesmím zapomenout, že letos mne ještě čeká NKÚ, z čehož mám „ohromnou“ radost. Ale věřím, že pan Renine, nebude moc přísný na nebohého páťáčka.

6) Nelituješ, že jsi se, přihlásila do Sedmiboje a byla vybrána?
Ničeho nelituji. Nemělo by to stejně smysl. Moje babička říká, že kdo se dal na vojnu, musí bojovat. Tohoto se budu držet zobákem i drápky.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *