Konec zmatenému přehrabování se ve statusu!

| Vydáno:

Měli jste někdy problém vyznat se ve statusu? Tolik statistik, co tam je.. Nyní je problém vyřešen!

Už je to nějaký čas, co se na hradě objevili magíci. To není nic nového. Ovšem magíkům musela jedna rubrika z našeho menu udělat místo – a stala se jím statistika, která se přesunula do statusu (nevím jak vy, ale já si je stejně vždycky pletla – zákonitě jsem si vybrala vždycky to druhé, než jsem zrovna potřebovala) – takže se nám vytvořil jeden obrovský přehled různých statistik a statusů – přes stav zdraví, famfrpálové schopnosti, až po přehled předmětů. Ale to se teď změnilo.

Jednoho večera, kdy jsem kontrolovala počet předmětů mých soup… ehm… studentů, kteří jsou v bodovém žebříčku okolo mě, jsem si všimla zajímavé novinky! Pokud rozkliknete políčko „Status“ rozjede se vám zcela nové menu!


Nyní můžeme překlikávat mezi statusem a statistikou, jako tomu bylo dříve. A nově tu máme i tlačítko osvědčení, kde si můžeme prohlédnout svá vysvědčení z předmětů, seminářů, ale i NKÚ či CKÚ. Takže nyní si můžeme snadno a rychle prohlédnout všechna naše vysvědčení. Pro ty, kteří nemají rádi změny – vysvědčení stále nalezneme i na starém místě, ve výuce. Ovšem už i tento odkaz nás přenese do síně statusů. ;). Ale pro slídily mám špatnou zprávu. Cizí osvědčení (mimo diplomů NKÚ, CKÚ a OVCE) jsou naším očím nepřístupná. 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *