Začarované toalety na MK

| Vydáno:

Na Ministerstvu kouzel se objevil další podezřelý případ útoku zvenčí! Nebo snad sabotáž zevnitř? Kdo způsobil nečekanou agresivitu ministerských záchodů?

V časných ranních hodinách se včera návštěvníkům Ministerstva kouzel mohl naskytnout skutečně zajímavý pohled a poslech. Chodbami se rozléhal neobvyklý hluk, který chvílemi zněl skoro jako volání o pomoc. Při bližším zkoumání se zjistilo, že problém tkví za dveřmi s panáčky a panenkami. Někdo totiž začaroval záchodové mísy, přičaroval jim nepříjemně dlouhé zuby a způsobil agresivní jednání sanitárního zařízení s jeho uživateli. Přinejmenším třicet čtyři kouzelníků utrpělo vážná poranění na zadních částech těla, dalších šedesát bylo na stejných místech zraněno lehčeji.

Vyskytla se tedy logická otázka: co se stalo? Kdo seslal kletbu na nevinné záchody s cílem napadnout pracovníky MK? Vydali jsme se za šéfem ochranky ministerstva, jinak řečeno za vedoucím Odboru vnitřní kontroly a bezpečnosti, panem Termem Schwarz Neggerem, aby nám k tomu podal vysvětlení. Bohužel pan Schwarz Negger byl v době naší návštěvy příliš zaneprázdněn obvazováním – ano, i on utrpěl poranění.

Kdo tedy stojí za těmito tragickými událostmi? A jedná se skutečně o napadení ministerstva, nebo o pouhý opožděný aprílový žertík, který se trochu zvrtl? Odpověď na tyto otázky nám – doufejme – přinese vyšetřování ministerstva v nadcházejících dnech.

Komentáře

  1. – ouu….chudáci…kdo to uděla…cc:Dna ty byhc si nikdy nesedla…od teď se bojím záchodů:D+podívá se na sůvj zadeček:D+

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *