Přírodní kolekce! Co na ni říkají studenti?

| Vydáno:

Našetřili jste si pečlivě své galeony? Nyní nastal čas se jich všech zbavit!

A je to tu. Po mnoha dnech marného prošení p. Werewolfa a zběsilého nakukování k Madam Malkinové (zvláště díky snaze Lucy Koralky) přišlo to, na co všichni čekali! Jarní kolekce!

A musím říct, že nejen mě překvapila svým množstvím. Nedočkali jsme se jen několika sukní, triček a páru bot, ale opravdové záplavy všemožných kousků oblečení – přes čelenky, trička, náhrdelníky, pásky, až po velmi rozmanité sukně a pláště! Ovšem ne na každého se dostalo. Kolekce byla do obchůdku přivezena po půlnoci, několika muži v temných pláštích. Krabice byly zapečetěné a každý by si řekl, že obchod bude otevřen až ráno, jako každý den. Ovšem nedočkaví studenti, kteří již stáli před obchodem (zajímavé, že?), byli dovnitř vpuštěni a během pár chvil byly ty nejlepší kousky kolekce pryč! Sukýnka s oleandrovým květem, Sukně z okvětí oleandru nebo Sluneční plášť byly okamžitě pryč a v půl sedmé ráno už jsem neměla jedinou šanci je koupit!


Ovšem nemusíme truchlit. Kolem půl osmé večer s hlasitým BUCH, které bylo slyšet až do Velké síně, dopadly k Madam Malkinové další krabice, ve kterých nenasytní studenti nalezly kusy, které se už zdály naprosto vyprodané!

A co na kolekci říkají obyčejní kupující, kteří byli schopni prodat i vlastní hůlku, jak řekla Elanius Aine Neil?

Někteří studenti se okamžitě stali fanoušky všech možných oleandrů, jak prohlásila Katelyn Auster. Ovšem určitě nemůžeme určit tu nejoblíbenější věc, každý si oblíbil něco jiného! Anna Barberová si oblíbila hned dva kousky, a to Elfí hnědý kabátec a Stříbrnou čelenku se závojem. Podle jejích vlastních slov: „ty musela mít!“. Jean Molliacovou, účastnici momentálního Sedmiboje, jsem zrovna zastihla na odchodu – kam jinam než za elfy. Měla na sobě své nejoblíbenější kousky, a to Sukýnku s oleandrovým květem a k tomu Oleandrový top. Musíme uznat, že tato kombinace je úžasná! Modré slečny Monny von Schatz a Isabellu Anne Swan zase zaujal Sluneční plášť. A co peníze? Jak řekla jedna modrá, bez peněz na Příčnou nelez – a měla pravdu. Ovšem na druhou stranu mile překvapily některé ceny, které byly velmi příznivé pro každou kapsu, jeden kousek si mohl určitě dovolit každý. Slečna Derryka Fashionová měla dokonce dojem, že to bude dražší!

Ovšem pokud nemáte ani srpec na nic z nové kolekce a myslíte si, že bez ní nemůžete žít – nezoufejte. Na hradě jsou i tací, které móda nezaujala a o kolekci se dozvěděli až od mé sovy. Prostě někdo radši ten famfrpál, že, Nebelbrachu Mechacho?

Abych to shrnula, kolekce se opravdu povedla. Větu „mně osobně se velmi líbí“ mi řekl každý z dotázaných a určitě si to myslí nejen oni. Každý si našel něco svého. Tématická kolekce má prostě opravdu úspěch! A my už se můžeme těšit na další kolekci a uvažovat nad tím, jaké téma bude asi to příští. Zvířecí? Nebeští strážci versus Pekelní jezdci? Hvězdná kolekce? To vše je ve hvězdách a rukou našich šikovných návrhářů a návrhářek.

Komentáře

  1. – Líbí??? Ta kolekce je naprosto neuvěřitelně ÚŽASNÁ!!! Vše, po čem jsem kdy toužila! Málem jsem se rozbrečela, že nemám dost peněz. taď už brečím doopravdy, protože mi vykoupili sluneční pásky a další skvělé věci! Asi se vykašlu na body a budu si šetřit na příště.
    Chci moc a moc poděkovat našim návrhářům! Kéž by tohle uměli vytvořit i mudlové! V jejich světě si můžu tak maximálně objednat Arweniny šaty z Pána Prstenů…
    P.S A ty boty!!! Dotěď lituji, že jsem neprodala sovy i hůlku, dokud byly k mání ty stříbrné… :´-(

    1. Re: – Naprosto tě chápu, já měla naivně něco přes 4 galeony, myslela jsem že to bude stačit, ale ta kolekce je taak perfektní, že jsem musela ještě některé kousky ze svého šatníku prodat (některé s těžkým srdcem, ovšem s vědomím, že místo nich přijde ještě něco úžasnějšího :)) Ovšem třeba takový Sluneční plášt mi pořád chybí 🙁 Ale prostě naprosto parádní a hlavně mega kouzelnická kolekce :))

  2. – Nádherná kolekce, ústa mi sklapla až na zem, když jsem viděla ten plášt. Vážně 🙂 Úžasná kolekce, troufám si říci, že nejlepší ze všech, které jsem zažila.

  3. Zklamání – Takže já jsem asi jediný, komu se ta kolekce nelíbí. Nekoupil jsem si ani jeden kousek oblečení a to jsem měl našetřenou slušnou sumičku. Zklamalo mě, že kolekce je dělaná hlavně pro ženské osazenstvo, samé halenky a blůzičky…není tam jediný kus oblečení, který by se mi líbil. Ale co se dá dělat, každá kolekce se nemůže líbit všem

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *