Stále naživu. Vážně?!

| Vydáno:


S naší REdakcí CEnných Senzací jsme se tentokrát vydali pátrat po tom, kam z Bradavického hradu zmizela pracovnice Příčné ulice Chloé Lois Vaughan. Její téměř měsíční nepřítomnost totiž nabízela lákavou možnost odhalit opravdovou šťavnatost.

Pátrání jsme započali v centru všeho dění – v kanceláři hlavního správce Příčné ulice, která však tehdy, kdy jsme tam dorazili, zcela zela prázdnotou, neboť John Werewolf v té době přebíral prestižní cenu Bronzové vlčátko za nejlepší interpretaci písně „Kolego, kolego“. Museli jsme se tedy spokojit s informacemi, které nám poskytly jeho úřední spisy. Z nich jsme se dozvěděli (kromě mnoha jiných zajímavých věcí, které by vydaly na tucet samostatných článků) i fakt, že slečna Vaughan dostala nařízeno připravit letošní jarní kolekci, která měla být navržena ve stylu, jenž je v současnosti velice moderní, – v O&TF (jde o poslední dobou velmi oblíbenou zkratku, jejíž plná podoba zní Obr and Troll Fashion). Slečna Chloé podle těchto spisů dne 18. března skutečně vyrazila na cestu do východních končin Evropy, kde měla načerpat náměty pro celou kolekci. Další informace o této cestě však scházely; rovněž políčka, kam se měla vlepovat hlášení návrhářky o jejích úspěších, byla netknutá.

Ihned jsme kontaktovali naši pobočku v dané oblasti, odkud nám obratem zaslali snímek dotyčné ze dne 22. března s ujištěním, že je dosud v naprostém pořádku a že pouze stále ještě vysvětluje trollům, co po nich vlastně chce.

Toto tvrzení však vzhledem k faktu, že neexistuje žádný snímek pozdějšího data, na němž by byla slečna Vaughan zachycena alespoň s náznakem života, nepovažujeme za zaručené. Dokonce se obáváme, že dnešní novinka byla ještě šťavnatější, než jsme kdy vůbec mohli doufat.
Faktem však zůstává, že letošní jarní kolekce, již na poslední chvíli zařídila slečna Niam i Tirnanog, je inspirována elfy, kteří jsou obecně považováni za rasu mnohem kultivovanější.

Těšte se na další výstřel z Canonu od kolegyně Fabulantové.

Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelil z Canonu:

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *