Vánoční králíčkovská soutěž – vyhodnocení

| Vydáno:
Přežraní salátů? Už nemůžete kapra, škrkny nebo řízky ani vidět? To je dobře! Nejvyšší čas podívat se, jak to všechno dopadlo a kdo to nakonec všechno vyhrál.

Nejvyššího skóre dosáhla jedna osoba, která naskákala hned několik milionů bodů. Pan Králík k tomu osobně dodává, že už hodně dlouho nezažil takový dlouhý volný pád a že málem musel použít ten papírový pytlík, který má schovaný pro případ největší nouze v kožichu. Zatleskáme všichni, prosím, slečně Andy Topher, která se stává vítězkou Vánoční králíčkovské soutěže 2018 s výsledným skóre 9 983 700.

Na druhém místě s dalším obdivuhodným milion a něco bodů se umístil Thomas Philip Bradley a hned v závěsu to na třetím místě jistí slečna Lessien Posie. Nemůžu nezmínit a nepoděkovat za účast i všem ostatním (pořadí dle umístnění), takže potlesk si zaslouží i: Samantha, Indris, Isabell, Marguerita, Hetty, Bibi, Inees, Siny, Magdarlene, Abigail a Abdia.

Pan Králík děkuje za prosincové rozptýlení, na odměnách už pracuje, těším se příští rok a doufám, že se třeba zůstastní i zástupci Nebelvíru.

Pro Denní věštec
Any Dawson

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *