Zděšení ve sborovně

| Vydáno:


Poté, co se inspektorka výuka konečně vybabrala z Jámy, oklepala se a velmi rychle jí odtrnulo, dala na vědomí, že začne u svých podřízených kontrolovat přítomnost IQ. Domníváme se, že je to přímá reakce na článek v DV „Devatenáct statečných a zkoušky OVCE – a jak to s nimi bude dál?“ V tu chvíli však zavládlo ve sborovně zděšení, panika a chaos. Ozývaly se dokonce hlasy o opětovném sražení do Jámy a jejím následném zabetonování, ale takové řešení je v praxi nereálné. Nejefektivněji situaci vyřešil profesor Nekromacer a své místo za katedrou si pojistil návštěvou u Borgina a Burkese na Obrtlé ulici, kde si zakoupil mozek.

Možná by neškodilo, kdyby tak učinila většina pedagogů školy. U Borgina a Burkese na zvýšenou poptávku pružně zareagovali vyšší nabídkou, takže na pultech obchodu jsou v současné době k mání jak mozky slepičí, tak větší mozky mužské, až po největší mozky ženské. Při koupi doporučujeme dbát na dobu použitelnosti, kupujte pouze mozek s co nejdelší dobou trvanlivosti. Taková doba by měla být kolem tří let. Rovněž je důležité si přečíst návod a před použitím řádně protřepat! Na tomto druhu zboží se nevyplatí šetřit a využít například nabídky starších mozků ze skladu, které jsou u B+B dementálně ve výprodeji za nižší ceny či v akci Dva za cenu jednoho. I když stále lepší takovýto mozek než žádný.

Profesorka Cuthbert se nechala slyšet, že „Stará ten nápad dostala stejně jenom proto, že žádnej mozek nemá“. K jakému datu bude s profesorkou Cuthbert rozvázán pracovním poměr, Vás bude naše žhavé pero včas informovat.

(těsně před uzávěrkou čísla se k nám dostala informace, že s profesorkou Cuthbert je pracovní poměr rozvázán ke konci tohoto školního roku – pozn. šéfredaktora)


Nenechte si ujít další výstřel z Canonu od kolegy B.Ulwara.


Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelila z Canonu: Mystifikace Fabulantová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *