Známy průběžné výsledky ankety OH!

| Vydáno:


Milé čtenářstvo,
naše REdakce CEnných SEnzací dlouhou dobu po návratu z Godrikova Dolu nemohla najít žádný k zaměření příhodný terč. Nejprve jsme se rozhodli podrobně prozkoumat aféru týkající se podplaceného rozhodčího, který pískal zápas mezi Nebelvírem a Zmijozelem, ovšem jeho stopa se nám bohužel ztratila v blízkosti Seychelských ostrovů. Rovněž pokus o šokující odhalení podrobností ze soukromého života Ivy WildDragon pro nás nedopadl příliš úspěšně poté, co nám její dračí mládě sežehlo veškeré kompromitující snímky, na nichž byla dotyčná zachycena na rendez-vous s již okupovaným Serge Reninem. Nakonec jsme se tedy rozhodli podělit se s vámi alespoň o nepříliš překvapující informace týkající se volby Osobnosti Hogwarts.
Letošní ročník této ankety se nese v novátorském duchu. Především nový hlasovač sestrojený Johnem Werewolfem, který by snad měl zajistit větší přímost jednotlivých nominací, vyvolal vesměs pozitivní reakce. Jedinou ukřivděnou se zpočátku zdála být Anseiola Renine Rawenclav, která, ačkoli se slyšet nenechala, byla zaslechnuta při pronášení věty „A mám po hlasech od těch, co si u mě chtěli jen šplhnout.“ K výtkám nového hlasovacího systému se zakrátko připojila i favorizovaná obhájkyně titulu Angela Grey-Slytherin, neboť dle jejího názoru „Její vznešené jméno jistě bude mnohokrát zkomoleno a tudíž neuznáno, zatímco támhle před Orionise může hlasující nacpat téměř jakoukoli kombinaci hlásek a má vysokou pravděpodobnost, že se do nějakého člena té přemnožené famílie strefí.“ Její stížnosti podpořila i již zmíněná profesorka Rawenclav, která „Sama neví, je-li zrovna vdaná či ne, kolik má jmen a proč se její jméno nepíše jako mnohem běžnější Ravenclaw.“ Dodává samozřejmě, že to, co neví sama, nemohou vědět ani hlasující, a tudíž je celá anketa zkreslená a pokud se neprobojuje do první desítky, podá žalobu u Starostolce. Stejné plány má i Angela Grey-Slytherin, pro níž bude dostačujícím důvodem, pokud v prvním kole ankety nezvítězí s minimálně trojnásobným náskokem před ostatními.
Od zdroje, který si nepřál být zveřejněn, se nám však podařilo zjistit, že průběžné výsledky ankety nejsou nijak překvapující. Doposud jediným nominovaným se podle nového hlasovače totiž stal John Werewolf, který se zatím může pyšnit celkem 245 hlasy. Dotyčný svůj úspěch odmítl komentovat, neboť „by nerad chválil dne před úplňkem“.

Jak celá anketa dopadne, je tedy zatím ve hvězdách.

Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelil z Canonu:

Komentáře

  1. graf – Jojo, graf se mi taky líbí 😉 Kdybych už neměla odhlasováno, dala bych panu Ulwarovi jeden svůj hlas ;-)) Třeba za přesnou citaci mé osoby ;-))) Mimochodem, mohl by být i pan Ulwar nominován ??

  2. nu, překlepy – jelikož se na vyžádání Ansí počítají i překlepy ve jménech, tak bych se nebál, že někdo něco zkomolí 🙂

    akorát tedy – nevím, co je to za osobnost, když lidi neumí napsat její/jeho jméno, že 🙂 Snad pokud někoho považuji za kandidáta do této soutěže, tak vím, jak se přesně jmenuje.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *