Školní pohár

| Vydáno:

Víte vy vůbec, jak to vypadá se školním pohárem? Ano? Ne? Částečně? Vy všichni si sedněte a začtěte se do článku informujícím o současném stavu bodování.


Je už konec školního roku a začíná stav nouze – hektické nestíhání esejí. Když proběhnete Velkou Síní, v ruce brk, v druhé inkoust a v zubech nesete pergamen se zadáním eseje, nemůžete si nevšimnout depresivních studentů, kteří nestíhají, ale stejně leží na stole. Někteří i na podlaze.

Každopádně, co stojí za tou hrstkou, která se rozhodla volit kompromis a nechce se jí dělat hromada práce? Školní pohár, postup do dalšího ročníku a vy víte jak, všeobecně všechno. A když už se tu bavíme o tom školním poháru, průběžné pořadí vypadá takto:

1. Nebelvír

2. Havraspár

3. Zmijozel

4. Mrzimor

No jasně, řeknete si. Proč mě to má zajímat, bude to vyhlášené ke konci roku. Jenže! Není zajímavé si tipnout osobního vítěze, ale nejlépe v té době, kdy mají všechny koleje vyrovnaný počet školních bodů, což ted rozhodně nemají? Jak pro koho.

Nebelvír se opravdu snaží udržet si první příčku a vyhrát školní pohár a jak je vidno, i ten famfrpálový, který už má stručně řečeno v kapse. Před Havraspárem má náskok asi o 7000 bodů, což je docela slušná částka galeonů, když si to přepočteme, ale to dělat nebudu, jelikož jsem líná, přidělávalo by mi to práci a nechce se mi.

Tak co, myslíte, že Nebelvír Školní pohár vyhraje, nebo mu ho na poslední chvíli přebere jiná kolej? Nechme se překvapit.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *