Nováčkovský turnaj Denního věštce

| Vydáno:
S prázdninami na hrad nastoupila také řada nových vyjukaných tváří! Potkáváme je všude, přerážíme se o ně všude! A protože jim Denní věštec chce začátky na hradě trošku zpříjemnit, dávejte dobrý pozor! Je tu první kolo Nováčkovského turnaje!

Ano, ano! Tento turnaj je pouze a jen pro vás, naše nové mladé duše! Je to soutěž, která vás lehce protáhne hradem, možná ukáže nějaká skrytá tajemství, možná jen pomůže zorientovat se na hradě, rozhodně vám však dá možnost získat nějaké parádní ceny!

Každý nováček je srdečně zván do 1. kola!


1. kolo – Jak jen jsem to četl?

Věřte tomu nebo ne, na hradě řádí škrkny. Pokud jste z mudlovské rodiny a nevíte, co je to škrkna, pak jde o malá nezbedná stvoření, která ráda dělají na hradě binec. A tentokrát si tahle povedená banda rozhodla pohrát se školním řádem!

V některých jeho částech přeházela slova, jinde úplně změnila znění! A my to tak nemůžeme nechat. A tak jsme si řekli, že to bude úkol přesně pro vás! Pomozte nám a opravte některé pasáže školního řádu tak, aby byl zase správný.

Jen podívejte, jak škrkny řádily:

1. „Každý hráč může mít na hradě kolik aktivních postav chce. Čím více, tím lépe!“

2. „Pro studentstvo platí, že není podřízeno veškerému profesorskému sboru a zejména vedení školy.“

3. „Školní rok na Hogwarts trvá jeden kalendářní rok. Prázdniny jsou od června do srpna. Během prázdnin je škola uzavřena.“

4. „Na pravidelnou výuku nemají studenti povinnost docházet ve školní uniformě. Mohou přijít klidně v pyžamu.“

5. „Vypracování mimořádných úkolů je pro studenta vždy povinné! Proč jinak by je profesoři vypisovali? Nelze z nich získat známku Troll. Mimořádné úkoly nelze omluvit.“

6. „Postup studenta do vyššího ročníku je podmíněn dobrými známkami na vysvědčení. Ze všech předmětů je nutno mít přinejhorším D.“

7. „Každý seminář musí být před svým prvním vypsáním schválen inspektorem výuky.“

8. „Maximální strop hodnocení za soutěž není nijak nastaven. Můžete získat kolik bodů nebo srpců chcete.“

9. „Další peníze lze získat tvrdou prací v Prasinkách, účastí v soutěžích, krádežemi, vydíráním nebo zastrašováním.“

10. „Za porušování školního řádu nejsou udělovány žádné tresty. Pokud bude vašich prohřešků nadmíru, skončíte v Azkabanu.“

Už to také vidíte? Možná, že některý kousek nechaly škrkny nedotčený, ale jinak se pořádně vyřádily! Opravte tedy tyto body školního řádu tak, jak mají být správně, a kdo si troufá, může se za nějaký ten bonusový bodík pokusit i nakreslit škrknu, jak dělá nepořádek ve školním řádě!

Vaše opravené školní řády a možná i zlobivou škrknu posílejte na externí sovinec t.brendi@seznam.cz, a to až do středy 6. 2. včetně!


V případě jakýchkoliv dotazů vám bude jistě celý hrad k dispozici a my vám přejeme hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *