Vyhlášení OH ve Velké síni!

| Vydáno:

Nestihli jste vyhlášení této exkluzivní soutěže? Já a můj bonzbloček jsme byli u toho!

Pro ty z Vás (obzvláště nováčky), kteří nevědí, o co jde, tu mám krátké shrnutí.

Osobnost Hogwarts je soutěž, která se koná každý rok před začátkem dvouměsíčních prázdnin. Každý student, profesor, zaměstnanec i duch mají možnost v prvním kole nominovat až pět jmen osobností, o nichž si myslí, že toho pro školu udělaly nejvíc. Ze všech hlasů se pak vybere 10 osobností, které volilo nejvíce lidí. Pak přichází druhé kolo ve formě ankety, kde má každý obyvatel hradu jeden hlas, který udělí vybrané osobnosti. A kdo se touto osobností stal pro rok 2010?

Sešli jsme se všichni 7. července v půl druhé (merlinudivse včas) ve Velké síni, abychom si mohli poslechnout výsledky. Po nakukování madam Adrianet do pergamenu se jmény se madam Anseiola dala do vyhlašování.

Bylo nám prozrazeno, že do druhého kola přišlo celkem 135 hlasů, které si rozdělilo deset osobností. Osobnost na 10. místě získala 7 hlasů, osobnost na první místě pak 30 hlasů. A jak to tedy dopadlo?

Na 10. místě s počtem 7 hlasů se umístila Elle Sutherland, jedna z organizátorek Sedmiboje!

O deváté a osmé místo se dělí všemi oblíbená profesorka Evangeline Joyce Wynne a náš slavný kachničkový ředitel pan Nimrandir Elenére! Oba získali po 8 hlasech!

Na sedmém místě se umístil kolejní ředitel Havraspáru pan John Werewolf a to s celými 9 hlasy!

Na šestém místě, na které stačilo 10 hlasů, se umístila osoba neznámá, avšak velmi důležitá a to Anseiola Renine Rawenclav!

Páté místo s 11 hlasy a čtvrté místo s 13 hlasy ukořistil klan Orionisů! A to konkrétně páté madam Mintaka Orionis a čtvrté potom známý šéfredaktor Denního věštce Filius Orionis!

Bystřejší z vás už tuší, že do TOP 3 se probojovali dvě profesorky – madam Angela, madam Leti a jediná studentka Larrie Larstonová! Jak to dopadlo?

Třetí místo s 17 hlasy získala zcela jistě zaslouženě čerstvá vítězka Sedmiboje Larrie Larstonová! Jako jediná studentka v TOP 10 získala skvělé umístění!

Na prvním místě se umístila věčně sluníčková Letitia te Tiba s 30 hlasy a přebrala tak trůn Angele Grey-Slytherin, která získala 22 hlasů!

Gratulujeme nejen vítězce, ale i ostatním, kteří se dostali do TOP 10, a i těm, kteří zůstali o pár hlasů pod TOP 10, protože, jak se říká – být i pro jednoho člověka osobností je přeci perfektní! 😉

A na závěr přinášíme malý bonus. Fotku madam Angely před zhroucením, že jí nikdo nezatleská! Exkluzivní fotka, schovejte si tento výtisk, fotografie se bude jednou cenit zlatem!

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *